Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Veggie gyros
Hovedret
Serveringer: 2
Ingredienser
Fremgangsmåde
Fladbrød
250 g sigtet speltmel
1 tsk. salt
1,5 dl vand
1 spsk. olivenolie
Fyld
1 pose Veggie gyros
1 løg
Frisk spinat
½ rød peberfrugt
½ agurk
Bagt sød kartoffel (alternativt rå gulerod)
1 frisk chili
Friske koriander
Tzatziki
2,5 dl græsk yoghurt (for vegansk ret, anvend et plantebaseret alternativ)
1 agurk
1 fed hvidløg
Friskkværnet peber
Salt
Citronsaft
Fladbrød
Hæld alle ingredienser i en bageskål og ælt dejen i ca. 5-8 min.
Lad den stå og hvile i 30 min.
Del dejen i 4-6 stykker (alt afhængig af størrelsen på stegepanden) og rul dem til en flade.
Drys evt. med lidt mel, så dejen ikke hænger fast til bordet.
Steg fladbrødene 3 min. på hver side, på godt varm og tør pande. Pas på de ikke brænder på eller bliver for sprøde, så de ikke kan foldes.
Tzatziki
Fjern indmaden fra agurken og riv den på den grove side af rivejernet.
Pres saften ud af den revet agurk i et rent viskestykke eller osteklæde.
Pres hvidløget og rør det sammen med yoghurt.
Smag yoghurten til med salt, peber og citronsaft.
Rør den revet agurk i yoghurten.
Fyld
Finhak løget og følg derefter anvisningen på posen med Veggie gyros.
Skær grøntsagerne som du ønsker.
Finsnit den røde chili og pluk blade af korianderen
Saml fladbrødet med tzatziki, grøntsager og Veggie gyros.
Anret fladbrødene på en tallerken eller pak dem sammen og medbring dem på madpakken.
Ingredienser
Fladbrød
250 g sigtet speltmel
1 tsk. salt
1,5 dl vand
1 spsk. olivenolie
Fyld
1 pose Veggie gyros
1 løg
Frisk spinat
½ rød peberfrugt
½ agurk
Bagt sød kartoffel (alternativt rå gulerod)
1 frisk chili
Friske koriander
Tzatziki
2,5 dl græsk yoghurt (for vegansk ret, anvend et plantebaseret alternativ)
1 agurk
1 fed hvidløg
Friskkværnet peber
Salt
Citronsaft
Fremgangsmåde
Fladbrød
Hæld alle ingredienser i en bageskål og ælt dejen i ca. 5-8 min.
Lad den stå og hvile i 30 min.
Del dejen i 4-6 stykker (alt afhængig af størrelsen på stegepanden) og rul dem til en flade.
Drys evt. med lidt mel, så dejen ikke hænger fast til bordet.
Steg fladbrødene 3 min. på hver side, på godt varm og tør pande. Pas på de ikke brænder på eller bliver for sprøde, så de ikke kan foldes.
Tzatziki
Fjern indmaden fra agurken og riv den på den grove side af rivejernet.
Pres saften ud af den revet agurk i et rent viskestykke eller osteklæde.
Pres hvidløget og rør det sammen med yoghurt.
Smag yoghurten til med salt, peber og citronsaft.
Rør den revet agurk i yoghurten.
Fyld
Finhak løget og følg derefter anvisningen på posen med Veggie gyros.
Skær grøntsagerne som du ønsker.
Finsnit den røde chili og pluk blade af korianderen
Saml fladbrødet med tzatziki, grøntsager og Veggie gyros.
Anret fladbrødene på en tallerken eller pak dem sammen og medbring dem på madpakken.
Lignende opskrifter
Veggie dogs
Veggie wraps med spinat
Fyldte auberginer med butter beans og cheddar
Fyldte kartoffelbrød
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent