Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Couscous salat med stegt tofu
Salat
Serveringer:
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 pakke tofu
2 spsk. olivenolie
150 g couscous
1 rødløg
½ rød peberfrugt
½ grøn peberfrugt
3 stk. forårsløg
10 blade frisk mynte
1 håndfuld bredbladet persille
Dressing
3 spsk. ristet sesamolie
½ lime, saft herfra
1 spsk. ahornsirup
3 spsk. olivenolie
Havsalt
Soya
Skær tofuen i små stykker.
Steg tofuen på en varm pande med olivenolie.
Tofuen kan tages af panden når stykkerne har fået stegeskorpe på begge sider.
Kog couscous som anvist bagpå posen.
Bred den varme couscous ud på et bagepapir for at afkøle.
Skær rødløg, peberfrugt og forårsløg i små stykker.
Hak mynte og persille.
Imens couscous og tofu køler af, røres dressingen sammen, smag til med salt og soya.
Vend alle ingredienserne sammen.
Hæld dressingen over salaten og den er klar til servering.
Ingredienser
1 pakke tofu
2 spsk. olivenolie
150 g couscous
1 rødløg
½ rød peberfrugt
½ grøn peberfrugt
3 stk. forårsløg
10 blade frisk mynte
1 håndfuld bredbladet persille
Dressing
3 spsk. ristet sesamolie
½ lime, saft herfra
1 spsk. ahornsirup
3 spsk. olivenolie
Havsalt
Soya
Fremgangsmåde
Skær tofuen i små stykker.
Steg tofuen på en varm pande med olivenolie.
Tofuen kan tages af panden når stykkerne har fået stegeskorpe på begge sider.
Kog couscous som anvist bagpå posen.
Bred den varme couscous ud på et bagepapir for at afkøle.
Skær rødløg, peberfrugt og forårsløg i små stykker.
Hak mynte og persille.
Imens couscous og tofu køler af, røres dressingen sammen, smag til med salt og soya.
Vend alle ingredienserne sammen.
Hæld dressingen over salaten og den er klar til servering.
Lignende opskrifter
Salat med søde kartofler, avokado og krydrede kikærter med yoghurtsauce
Tofu & grøntsagsspyd
Sprød mandeltofu med syltede grøntsager og sorte ris
Vaffelsandwich med tofu, bagt tomat & basilikum
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent