Grillet peberfrugt og spidskål

Hovedret
30 min
Serveringer: 4
Mere grønt tilbehør til grillen? Prøv noget så simpelt som grillet peberfrugt og spidskål med en vinaigrette lavet på vores økologiske olivenolie, æblecidereddike og citron. Toppet med oregano og sort peber blanding. Det er både nemt at lave og giver masser af velsmag til din grillmad! Vinaigrette kombineret med krydderier kan virkelig løfte smagen på grøntsager til grillen. Vi lover, at du ikke bliver skuffet.

Ingredienser

4 peberfrugter
4 små spidskål
1 spsk Urtekram oregano
1 tsk sort peberkorn
1 tsk salt

Vinaigrette

1 dl Urtekram olivenolie
1 spsk Urtekram æblecidereddike
Saften fra ½ citron
Havsalt

Fremgangsmåde

Tænd for grillen og grill peberfrugterne tæt så de bliver let sorte på ydersiden. Læg peberfrugterne i en plastikpose og lad dem afkøle i cirka 10 minutter. Gnid derefter skallen af ved at massere peberfrugterne, mens den er i posen. Skær dem i store stykker.
Opdel spidsskålen på langs, pensel med lidt olivenolie. Læg dem med den skårne overflade nedad på grillen ved høj varme, tjekke nu og da, om den har taget farve. Vend dem, og placer dem derefter på indirekte varme, og lad dem stege i cirka 20-30 minutter, afhængigt af størrelse og varme.
Læg oregano, sort peber og salt i en morter. Kværn et par indtil du har en grov pasta.
Bland olivenolien, eddike og citron, smag til med salt. Drys vinaigrette over den grillede peberfrugt og spidskål og pynt med det tørrede krydderier lige før servering.

Lignende produkter

Lignende opskrifter