Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Fyldte auberginer med butter beans og cheddar
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
2 auberginer
2 løg
2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
200 g butter beans på dåse
200 g kidney bønner på dåse
1 bdt. persille
140 g cheddarost
4 spsk. olivenolie
Salt og peber
Halver auberginerne og fjern indmaden så skallen er helt ren. (du skal bruge skallerne igen)
Skær auberginekødet i små tern.
Skær løg, hvidløg, peberfrugt i mindre tern.
Opvarm en pande med olivenolien.
Sauter grøntsagerne og auberginekødet ved middelvarme, indtil det er svitset af.
Smag til med salt og peber.
Hæld vandet fra bønnerne, og tilsæt dem på panden.
Persillen hakkes groft og tilsættes.
Tænd ovnen på 200 grader.
Tag et ildfast fad og placer de 4 halve auberginer.
Tag grøntsagsfyldet og fyld auberginerne op.
Drys til sidst med revet cheddar.
Bag auberginerne i ovnen i 20 minutter ved 200 grader.
Server evt. en frisk Salad hertil
Ingredienser
2 auberginer
2 løg
2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
200 g butter beans på dåse
200 g kidney bønner på dåse
1 bdt. persille
140 g cheddarost
4 spsk. olivenolie
Salt og peber
Fremgangsmåde
Halver auberginerne og fjern indmaden så skallen er helt ren. (du skal bruge skallerne igen)
Skær auberginekødet i små tern.
Skær løg, hvidløg, peberfrugt i mindre tern.
Opvarm en pande med olivenolien.
Sauter grøntsagerne og auberginekødet ved middelvarme, indtil det er svitset af.
Smag til med salt og peber.
Hæld vandet fra bønnerne, og tilsæt dem på panden.
Persillen hakkes groft og tilsættes.
Tænd ovnen på 200 grader.
Tag et ildfast fad og placer de 4 halve auberginer.
Tag grøntsagsfyldet og fyld auberginerne op.
Drys til sidst med revet cheddar.
Bag auberginerne i ovnen i 20 minutter ved 200 grader.
Server evt. en frisk Salad hertil
Lignende opskrifter
Veggie dogs
Veggie wraps med spinat
Veggie gyros
Fyldte kartoffelbrød
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent