Fyldte auberginer med butter beans og cheddar

Hovedret
Serveringer: 4

Ingredienser

2 auberginer
2 løg
2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
200 g butter beans på dåse 
200 g kidney bønner på dåse 
1 bdt. persille
140 g cheddarost
4 spsk. olivenolie
Salt og peber

Fremgangsmåde

Halver auberginerne og fjern indmaden så skallen er helt ren. (du skal bruge skallerne igen)
Skær auberginekødet i små tern.
Skær løg, hvidløg, peberfrugt i mindre tern.
Opvarm en pande med olivenolien.
Sauter grøntsagerne og auberginekødet ved middelvarme, indtil det er svitset af.
Smag til med salt og peber. 
Hæld vandet fra bønnerne, og tilsæt dem på panden.
Persillen hakkes groft og tilsættes.
Tænd ovnen på 200 grader.
Tag et ildfast fad og placer de 4 halve auberginer.
Tag grøntsagsfyldet og fyld auberginerne op.
Drys til sidst med revet cheddar.
Bag auberginerne i ovnen i 20 minutter ved 200 grader.
Server evt. en frisk Salad hertil

Lignende opskrifter