Vegansk ”One Pot” pasta

Hovedret
Serveringer: 4

Ingredienser

½ squash
1 mellemstort løg
2 gulerødder
15 cherrytomater
1 pakke øko soltørret tomater
2 fed hvidløg
2 spsk. øko tomatpuré
½ glas mosede tomater
240 g butter beans (brug evt. dem fra dåse)
2 spsk. italiensk krydderi     
1 pakke øko pasta
1 håndfuld frisk basilikum
2 spsk. olivenolie
½ tsk. salt
5 dl grøntsagsbouillon (Herbamare opløst i vand)

Fremgangsmåde

Hvis du ikke vælger bønner fra dåse, skal disse i blødesættes og koges efter anvisning på posen. Vælger du bønner fra dåse, skal du dræne væsken herfra.
Find en gryde frem og kom bønnerne heri.  
Skær squash, gulerødder og løg i mindre tern.
Skær cherrytomater i halve og soltørrede tomater i strimler.
Hak hvidløg fint, og kom herefter alle ingredienserne op i gryden.
Lad retten koge op, skrue herefter ned til middelhøj varme og lad retten simre i 12-16 minutter alt afhængig af hvordan du ønsker din pasta.
Anret pastaretten på tallerkner og drys med frisk basilikum.

Lignende opskrifter