Raw kage med avokado-kakaocreme

Dessert
Serveringer: 10

Ingredienser

Bund

70 g mandler
280 g dadler uden sten
40 g kokosmel
1 knsp. salt
1 tsk. stødt kanel

Fyld

3 stk. modne avokadoer, det er vigtigt, at de er modne
80 g kakao
1 dl kokosmælk
6 spsk. kokossirup, evt. mere hvis du ønsker fyldet sødere
1 tsk. vaniljepulver eller korn fra 1/2 stang vanilje 

Pynt

Ristede kokosflager
Frysetørret kokosflager
2 kiwier skåret i tern

Fremgangsmåde

Blend mandler, dadler, kokosmel, salt og kanel til en findelt masse. Det tager nogle mi­nutter at blende massen i en foodprocessor.
Fordel nødde-dadelmassen i en springform foret med bagepapir eller film.
Pres massen godt ned i formen, og lav så glat en overflade som muligt.
Sæt bunden på køl, mens cremen laves.
Blend ingredienserne til fyldet til en jævn masse.
Fordel avokado-kakaocremen oven på nødde-dadelbunden.
Sæt kagen på køl i mindst to timer, før den skal spises.
Pynt toppen med kiwi, kokosflager og tør­rede granatæblekerner lige før servering.

Lignende opskrifter