Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Raw kage med avokado-kakaocreme
Dessert
Serveringer: 10
Ingredienser
Fremgangsmåde
Bund
70 g mandler
280 g dadler uden sten
40 g kokosmel
1 knsp. salt
1 tsk. stødt kanel
Fyld
3 stk. modne avokadoer, det er vigtigt, at de er modne
80 g kakao
1 dl kokosmælk
6 spsk. kokossirup, evt. mere hvis du ønsker fyldet sødere
1 tsk. vaniljepulver eller korn fra 1/2 stang vanilje
Pynt
Ristede kokosflager
Frysetørret kokosflager
2 kiwier skåret i tern
Blend mandler, dadler, kokosmel, salt og kanel til en findelt masse. Det tager nogle minutter at blende massen i en foodprocessor.
Fordel nødde-dadelmassen i en springform foret med bagepapir eller film.
Pres massen godt ned i formen, og lav så glat en overflade som muligt.
Sæt bunden på køl, mens cremen laves.
Blend ingredienserne til fyldet til en jævn masse.
Fordel avokado-kakaocremen oven på nødde-dadelbunden.
Sæt kagen på køl i mindst to timer, før den skal spises.
Pynt toppen med kiwi, kokosflager og tørrede granatæblekerner lige før servering.
Ingredienser
Bund
70 g mandler
280 g dadler uden sten
40 g kokosmel
1 knsp. salt
1 tsk. stødt kanel
Fyld
3 stk. modne avokadoer, det er vigtigt, at de er modne
80 g kakao
1 dl kokosmælk
6 spsk. kokossirup, evt. mere hvis du ønsker fyldet sødere
1 tsk. vaniljepulver eller korn fra 1/2 stang vanilje
Pynt
Ristede kokosflager
Frysetørret kokosflager
2 kiwier skåret i tern
Fremgangsmåde
Blend mandler, dadler, kokosmel, salt og kanel til en findelt masse. Det tager nogle minutter at blende massen i en foodprocessor.
Fordel nødde-dadelmassen i en springform foret med bagepapir eller film.
Pres massen godt ned i formen, og lav så glat en overflade som muligt.
Sæt bunden på køl, mens cremen laves.
Blend ingredienserne til fyldet til en jævn masse.
Fordel avokado-kakaocremen oven på nødde-dadelbunden.
Sæt kagen på køl i mindst to timer, før den skal spises.
Pynt toppen med kiwi, kokosflager og tørrede granatæblekerner lige før servering.
Lignende opskrifter
Asiatisk wokret med stegte fuldkornsnudler
Açaí raspberry Bowl
Asiatisk salat
Chiagrød (laktosefri)
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier