Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Koldhævede boller med spelt og grahamsmel
Brød & Bagværk
Serveringer: 16
Ingredienser
Fremgangsmåde
10 g gær
1 spsk. salt
1 spsk. agavesirup
8 dl koldt vand
2 spsk. olivenolie
2 gulerødder
½ squash
12 dl sigtet speltmel
6 dl grahamsspeltmel
Rør gær, salt og sirup ud i det kolde vand.
Tilsæt olivenolie.
Riv gulerødder og squash på den grove side af rivejernet.
Kom gulerødder og squash op i skålen, og tilsæt herefter mel lidt efter lidt.
Ælt dejen til den er ensartet men stadig ”våd”.
Stil dejen på køl natten over.
Tænd ovnen på 210 grader varmluft.
Sæt bollerne på bagepladen med to skeer eller fugt dine hænder under rindende vand når du laver en ny bolle.
Drys evt. med speltflager, chiafrø eller andet.
Bag bollerne i ovnen ved 210 grader i 14-16 minutter, indtil de har fået god skorpe.
Lad bollerne afkøle inden du serverer.
Ingredienser
10 g gær
1 spsk. salt
1 spsk. agavesirup
8 dl koldt vand
2 spsk. olivenolie
2 gulerødder
½ squash
12 dl sigtet speltmel
6 dl grahamsspeltmel
Fremgangsmåde
Rør gær, salt og sirup ud i det kolde vand.
Tilsæt olivenolie.
Riv gulerødder og squash på den grove side af rivejernet.
Kom gulerødder og squash op i skålen, og tilsæt herefter mel lidt efter lidt.
Ælt dejen til den er ensartet men stadig ”våd”.
Stil dejen på køl natten over.
Tænd ovnen på 210 grader varmluft.
Sæt bollerne på bagepladen med to skeer eller fugt dine hænder under rindende vand når du laver en ny bolle.
Drys evt. med speltflager, chiafrø eller andet.
Bag bollerne i ovnen ved 210 grader i 14-16 minutter, indtil de har fået god skorpe.
Lad bollerne afkøle inden du serverer.
Lignende opskrifter
Asiatisk wokret med stegte fuldkornsnudler
Açaí raspberry Bowl
Asiatisk salat
Chiagrød (laktosefri)
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent