Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
DIY Peanut Butter Granola
Dessert
Serveringer: 1
Ingredienser
Fremgangsmåde
200 g grove havreflager (glutenfri, hvis nødvendigt)
100 g boghvedeflager
100 g boghvedekerner
100 g nødder f.eks. mandler*, cashew* og valnødder
100 g frø/kerner f.eks. chiafrø* og kakaonibs
½ tsk. salt
1 tsk. kardemomme
½ tsk. ingefær, stødt
75 ml agave- eller kokossirup
75 g olie fx kokosolie* eller kakaosmør
75 g peanut butter
50 g kokoschips
100 g tørret frugt f.eks. rosiner og tranebær, eller morbær og gojibær
Tænd ovnen på 175 grader
Hak nødderne groft.
Vend havreflager, boghvedeflager, boghvedekerner, nødder, frø og kerner, salt og krydderier i en stor skål.
Smelt olien i en lille kasserolle og tilsæt peanut butter og sirup ved svag varme.
Rør det til en ensartet masse.
Fordel blandingen over de tørre ingredienser og bag i ca. 10-15 min.
Vend blandingen rundt og bag yderligere ca. 10-12 min til det begynder at tage lidt farve og dufte.
Lad blandingen køle lidt af og tilsæt tørret frugt og kokoschips.
Opbevar granolaen i en krukke.
Ingredienser
200 g grove havreflager (glutenfri, hvis nødvendigt)
100 g boghvedeflager
100 g boghvedekerner
100 g nødder f.eks. mandler*, cashew* og valnødder
100 g frø/kerner f.eks. chiafrø* og kakaonibs
½ tsk. salt
1 tsk. kardemomme
½ tsk. ingefær, stødt
75 ml agave- eller kokossirup
75 g olie fx kokosolie* eller kakaosmør
75 g peanut butter
50 g kokoschips
100 g tørret frugt f.eks. rosiner og tranebær, eller morbær og gojibær
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175 grader
Hak nødderne groft.
Vend havreflager, boghvedeflager, boghvedekerner, nødder, frø og kerner, salt og krydderier i en stor skål.
Smelt olien i en lille kasserolle og tilsæt peanut butter og sirup ved svag varme.
Rør det til en ensartet masse.
Fordel blandingen over de tørre ingredienser og bag i ca. 10-15 min.
Vend blandingen rundt og bag yderligere ca. 10-12 min til det begynder at tage lidt farve og dufte.
Lad blandingen køle lidt af og tilsæt tørret frugt og kokoschips.
Opbevar granolaen i en krukke.
Lignende opskrifter
Asiatisk wokret med stegte fuldkornsnudler
Açaí raspberry Bowl
Asiatisk salat
Chiagrød (laktosefri)
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent