Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Curry med søde kartofler og kokos
Hovedret
Serveringer: 4
Af
Økologisk Landsforening
Ingredienser
Fremgangsmåde
½ aubergine, ca. 100 g
2 spsk. olivenolie
Salt
1 løg
2 fed hvidløg
2 cm ingefær, ca. 10 g
2 spsk. kokosolie med hvidløgsmag til stegning
1½ spsk. karry
1 spsk. stødt gurkemeje
1 spsk. stødt spidskommen
1 tsk. chiliflager
1 glas tomatoes passata
1 ds kokosmælk
2-3 søde kartofler, ca. 200 g
200 g frosne grønne bønner
Limesaft
Topping
Frisk mynte
3 spsk. ristede kokoschips
Servér evt. ris til
Skær auberginen i tern. Vend dem i olivenolie og salt og bred dem ud på en bageplade med bagepapir.
Bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 20 minutter.
Pil løg og hvidløg, skræl ingefær og hak det hele fint.
Varm olie op i en stor gryde.
Svits løg, hvidløg og ingefær i olien og tilsæt karry, gurkemeje og spidskommen.
Lad krydderierne brænde en smule af, inden de hakkede tomater tilsættes.
Lad tomaterne koge med i ca. 10 minutter
og tilsæt derefter kokosmælk.
Skræl de søde kartofler og skær dem i mundret te tern – kom dem i gryden og lad det hele simre i ca. 40 minutter, eller til kartoflerne er møre.
Kog evt. ris. Kom bønnerne og de bagte auberginer i gryden og lad dem simre med
i ca. 3-4 minutter. Smag retten til med limesaft, salt og evt. en smule chilisauce.
Fordel retten i skåle og top med ristet kokos og frisk mynte.
Ingredienser
½ aubergine, ca. 100 g
2 spsk. olivenolie
Salt
1 løg
2 fed hvidløg
2 cm ingefær, ca. 10 g
2 spsk. kokosolie med hvidløgsmag til stegning
1½ spsk. karry
1 spsk. stødt gurkemeje
1 spsk. stødt spidskommen
1 tsk. chiliflager
1 glas tomatoes passata
1 ds kokosmælk
2-3 søde kartofler, ca. 200 g
200 g frosne grønne bønner
Limesaft
Topping
Frisk mynte
3 spsk. ristede kokoschips
Servér evt. ris til
Fremgangsmåde
Skær auberginen i tern. Vend dem i olivenolie og salt og bred dem ud på en bageplade med bagepapir.
Bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 20 minutter.
Pil løg og hvidløg, skræl ingefær og hak det hele fint.
Varm olie op i en stor gryde.
Svits løg, hvidløg og ingefær i olien og tilsæt karry, gurkemeje og spidskommen.
Lad krydderierne brænde en smule af, inden de hakkede tomater tilsættes.
Lad tomaterne koge med i ca. 10 minutter
og tilsæt derefter kokosmælk.
Skræl de søde kartofler og skær dem i mundret te tern – kom dem i gryden og lad det hele simre i ca. 40 minutter, eller til kartoflerne er møre.
Kog evt. ris. Kom bønnerne og de bagte auberginer i gryden og lad dem simre med
i ca. 3-4 minutter. Smag retten til med limesaft, salt og evt. en smule chilisauce.
Fordel retten i skåle og top med ristet kokos og frisk mynte.
Lignende opskrifter
Asiatisk wokret med stegte fuldkornsnudler
Açaí raspberry Bowl
Asiatisk salat
Chiagrød (laktosefri)
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent