Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Asiatisk wokret med stegte fuldkornsnudler
Hovedret
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
150 g soya bits
1 spsk Herbamare boullion
2 spsk. shoyu sojasauce
2 spsk. stegeolie eller olivenolie
1 spsk. tahin
1 spsk. limejuice
1 spsk. kokossirup
1 tsk. spidskommen, knust
50 g cashewnødder
2 gulerødder
1 rød snack peber
1 skalotteløg
¼ Romesco eller blomkål
2 forårsløg
1-2 chilier (alt efter hvor stærk retten ønskes)
1 fed hvidløg
Havsalt og Peber
1 håndfuld hakkede krydderurter
1 bundt forårsløg skåret i tern
Stegte nudler
250 g fuldkornsnudler
3 spsk. stegeolie eller olivenolie
2 spsk. shoyu sojasauce
Udblød soya bites og kog woknudlerne efter anvisningen på pakken.
Rist cashewnødderne på en tør pande til de er gyldne.
Skræl, hak og skær alle grøntsager ud i tynde strimler.
Flæk chilien og skræl ingefær og hak det fint.
Varm olie, shoyu, tahin, limejuice og kokossirup i en wok og steg soya bites heri.
Tilsæt chili, hvidløg, ingefær og grøntsager og steg dem ved kraftig varme.
Steg i ca. 5 minutter til grøntsagerne, således grøntsagerne beholder deres sprødhed.
Varm olie og shoyuen i wokken og steg nudlerne nogle minutter.
Smag retten til med salt, peber og evt. sojasauce og server med hakkede og ristede cashewnødder samt en håndfuld friske krydderurter.
Ingredienser
150 g soya bits
1 spsk Herbamare boullion
2 spsk. shoyu sojasauce
2 spsk. stegeolie eller olivenolie
1 spsk. tahin
1 spsk. limejuice
1 spsk. kokossirup
1 tsk. spidskommen, knust
50 g cashewnødder
2 gulerødder
1 rød snack peber
1 skalotteløg
¼ Romesco eller blomkål
2 forårsløg
1-2 chilier (alt efter hvor stærk retten ønskes)
1 fed hvidløg
Havsalt og Peber
1 håndfuld hakkede krydderurter
1 bundt forårsløg skåret i tern
Stegte nudler
250 g fuldkornsnudler
3 spsk. stegeolie eller olivenolie
2 spsk. shoyu sojasauce
Fremgangsmåde
Udblød soya bites og kog woknudlerne efter anvisningen på pakken.
Rist cashewnødderne på en tør pande til de er gyldne.
Skræl, hak og skær alle grøntsager ud i tynde strimler.
Flæk chilien og skræl ingefær og hak det fint.
Varm olie, shoyu, tahin, limejuice og kokossirup i en wok og steg soya bites heri.
Tilsæt chili, hvidløg, ingefær og grøntsager og steg dem ved kraftig varme.
Steg i ca. 5 minutter til grøntsagerne, således grøntsagerne beholder deres sprødhed.
Varm olie og shoyuen i wokken og steg nudlerne nogle minutter.
Smag retten til med salt, peber og evt. sojasauce og server med hakkede og ristede cashewnødder samt en håndfuld friske krydderurter.
Lignende opskrifter
Açaí raspberry Bowl
Asiatisk salat
Chiagrød (laktosefri)
Curry med søde kartofler og kokos
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent