Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Rocky Raoad Popcorn med mørk chokolade
Dessert
15 min
Serveringer: 20
Vores version af Rocky Road er vegansk og en lidt sundere variant af det klassiske juleslik med mørk chokolade, nødder, tørret frugt og popcorn. Enkel, supervelsmagende og perfekt på julebordet eller når som helst du er lækkersulten!
Ingredienser
Fremgangsmåde
2 dl Urtekram Mandler eller Hasselnødder
1 dl Urtekram Græskarkerner eller Solsikkefrø
2 dl Urtekram tørret frugt (tranebær, rosiner, abrikoser)
3 dl Urtekram popcorn, poppede (eller riskiks)
200 g mørk vegansk chokolade (70% kakao)
Rist nødder og frø i en tør gryde (valgfri, men mere velsmagende).
Hak større stykker af den tørrede frugt groft.
Hæld den poppede popcorn i en større skål. Knus dem let i næven, så de bliver lidt mindre. Gem et par popcorn på siden til topping
Hæld nødder, frø og den tørrede frugt i.
Smelt chokoladen i et vandbad og hæld i skålen.
Vend rundt, så alt er dækket af chokoladen og hæld derefter alt i en cirka 20x20 cm stor form beklædt med bagepapir.
Brug en spatel til at komprimere alt kompakt, så det hænger sammen, når chokoladen er størknet. Top med lidt knust popcorn.
Sæt i køleskab eller fryser, indtil det er helt stivnet.
Vend ud på et skærebræt og hak eller bryd i mindre stykker.
Server i en skål.
Ingredienser
2 dl Urtekram Mandler eller Hasselnødder
1 dl Urtekram Græskarkerner eller Solsikkefrø
2 dl Urtekram tørret frugt (tranebær, rosiner, abrikoser)
3 dl Urtekram popcorn, poppede (eller riskiks)
200 g mørk vegansk chokolade (70% kakao)
Fremgangsmåde
Rist nødder og frø i en tør gryde (valgfri, men mere velsmagende).
Hak større stykker af den tørrede frugt groft.
Hæld den poppede popcorn i en større skål. Knus dem let i næven, så de bliver lidt mindre. Gem et par popcorn på siden til topping
Hæld nødder, frø og den tørrede frugt i.
Smelt chokoladen i et vandbad og hæld i skålen.
Vend rundt, så alt er dækket af chokoladen og hæld derefter alt i en cirka 20x20 cm stor form beklædt med bagepapir.
Brug en spatel til at komprimere alt kompakt, så det hænger sammen, når chokoladen er størknet. Top med lidt knust popcorn.
Sæt i køleskab eller fryser, indtil det er helt stivnet.
Vend ud på et skærebræt og hak eller bryd i mindre stykker.
Server i en skål.
Lignende opskrifter
Blåbær-cheesecake med Nocciolata & nødder
Blåbærmuffins med hvid chokolade
Chokoladekage med brombær
Crumbletærte med pærer, bær og skyrcreme
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent