Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Peanut Cookies
Brød & Bagværk
Serveringer: 40
Af
Anna Pettigrew
Ingredienser
Fremgangsmåde
200g øko peanutbutter
100g smør
100g brun farin
100g gyldent rørsukker
1 æg
3 spsk mælk
1 tsk vaniljesukker
200 g hvedemel
½ tsk bagepulver
½ tsk natron
75g saltede peanuts
50g rosiner
Tænd ovnen på 200C.
Rør peanutbutter, smør, farin og sukker sammen.
Tilsæt så æg, mælk og vaniljesukker.
Sigt mel, bagepulver og natron sammen og rør det i dejen sammen med de saltede peanuts.
Med en teske form dejen til ca. 40 valnøddestore kugler og læg dem med god plads på bageplader med bagepapir.
Bag cookierne i 8-10 minutter endtil de skal er gyldenbagte og sprøde udenpå men stadig bløde indeni.
Lad dem stå lidt på bagepladerne, før de flyttes til afkøling på en rist.
Opbevar cookierne i en kagedåse.
Ingredienser
200g øko peanutbutter
100g smør
100g brun farin
100g gyldent rørsukker
1 æg
3 spsk mælk
1 tsk vaniljesukker
200 g hvedemel
½ tsk bagepulver
½ tsk natron
75g saltede peanuts
50g rosiner
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200C.
Rør peanutbutter, smør, farin og sukker sammen.
Tilsæt så æg, mælk og vaniljesukker.
Sigt mel, bagepulver og natron sammen og rør det i dejen sammen med de saltede peanuts.
Med en teske form dejen til ca. 40 valnøddestore kugler og læg dem med god plads på bageplader med bagepapir.
Bag cookierne i 8-10 minutter endtil de skal er gyldenbagte og sprøde udenpå men stadig bløde indeni.
Lad dem stå lidt på bagepladerne, før de flyttes til afkøling på en rist.
Opbevar cookierne i en kagedåse.
Lignende opskrifter
Blåbær-cheesecake med Nocciolata & nødder
Blåbærmuffins med hvid chokolade
Chokoladekage med brombær
Crumbletærte med pærer, bær og skyrcreme
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent