Matcha snackbar

Brød & Bagværk
Serveringer: 15

Ingredienser

200 g grove havreflager (glutenfri, hvis nødvendigt) 
130 g græskarkerner
50 g speltpops
50 g tørret frugt (f.eks. rosiner, dadler, figner, gojibær mm.)
1 Nip salt
1 spsk. matchapulver
1 tsk. vaniljepulver
125 ml agave- eller kokossirup
125 ml tahin 
2 spsk. olie fx kokosolie eller olivenolie

Fremgangsmåde

Rist havreflager og græskarkerner på en tør pande, til det begynder at dufte. Lad det køle af
Smelt olien i en lille kasserolle og tilsæt tahin og sirup ved svag varme.
Rør det til en ensartet masse.
Bland alle de tørre ingredienser i en skål og vend det rundt med den våde masse.
Vend blandingen ned i en form beklædt med bagepapir eller husholdningsfilm.
Pres blandingen ned i form og stil den på køl min. 2 timer og skær den ud i ønskede størrelser.

Lignende opskrifter