Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Lakridsis
Dessert
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
5 pasteuriserede æggeblommer
2 dl rørsukker
1 spsk. rålakridspulver
½ tsk. vaniljepulver
3 dl økologisk piskefløde
3,5 dl økologisk sødmælk
Knivspids havsalt
Evt. økologisk rålakridspulver eller økologisk finsk lakrids
Pisk æggeblommer, rålakridspulver og rørsukker til en æggesnaps i en skål for sig.
Varm fløde, mælk og havsalt op til lige under kogepunktet.
Hæld blandingen forsigtigt over æggesnapsen og bland det sammen.
Den flydende iscreme hældes tilbage og varmes forsigtigt op under konstant omrøring indtil den begynder at tykne lidt.
Hæld isen op i en frysebøtte eller benyt en ismaskine efter anvisning.
Kommes isen i fryseren, skal der røres et par gange den første time.
Indfrysningen vil tage ca. fire timer.
Ved servering drys med rålakridspulver eller hak og drys med lidt finsk lakrids.
Ingredienser
5 pasteuriserede æggeblommer
2 dl rørsukker
1 spsk. rålakridspulver
½ tsk. vaniljepulver
3 dl økologisk piskefløde
3,5 dl økologisk sødmælk
Knivspids havsalt
Evt. økologisk rålakridspulver eller økologisk finsk lakrids
Fremgangsmåde
Pisk æggeblommer, rålakridspulver og rørsukker til en æggesnaps i en skål for sig.
Varm fløde, mælk og havsalt op til lige under kogepunktet.
Hæld blandingen forsigtigt over æggesnapsen og bland det sammen.
Den flydende iscreme hældes tilbage og varmes forsigtigt op under konstant omrøring indtil den begynder at tykne lidt.
Hæld isen op i en frysebøtte eller benyt en ismaskine efter anvisning.
Kommes isen i fryseren, skal der røres et par gange den første time.
Indfrysningen vil tage ca. fire timer.
Ved servering drys med rålakridspulver eller hak og drys med lidt finsk lakrids.
Lignende opskrifter
Blåbær-cheesecake med Nocciolata & nødder
Blåbærmuffins med hvid chokolade
Chokoladekage med brombær
Crumbletærte med pærer, bær og skyrcreme
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent