Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Krydret sirupslagkage med abrikoser og kokoscreme
Dessert
Serveringer: 8
Ingredienser
Fremgangsmåde
Lagkage
110 g smør, stuetemperatur
100 g rørsukker
100 g kokossirup, agavesirup eller ahornsirup
2 æg
250 g sigtet speltmel
3 tsk. bagepulver
1½ tsk. kanel, stødt
½ tsk. allehånde
1 tsk. ingefær, stødt
½ tsk. koriander, stødt
¼ tsk. havsalt
1½ dl kærnemælk
8-10 tørrede abrikoser
Kokoscreme
100 g kokosolie
100 g flormelis
½ tsk. vaniljepulver
15g past. æggeblommer
Pynt
100 g mørk chokolade
Mix af frisk frugt og bær f.eks. ananaskirsebær og granatæblekerner
Tænd ovnen på 180oC og beklæd en springform med bagepapir.
Pisk smør, sukker og sirup luftigt.
Pisk ét æg i ad gangen.
Bland de tørre ingredienser og sigt det i dejen.
Rør kærnemælken i dejen.
Fordel dejen i formen og bag i ca. 45 min. til kagen er gennembagt.
Lad den køle af og flæk den derefter i to.
Pisk alle ingredienserne til kokoscremen til en jævn og luftig masse.
Hak abrikoserne i mindre stykker.
Smør cremen ud på bunden og fordel abrikoserne jævnt.
Læg den øverste bund på kagen og stil på køl.
Smelt chokoladen og frigør granatæblekernerne.
Fordel den smeltede chokolade ud over kagen og pynt med frisk frugt/bær.
Ingredienser
Lagkage
110 g smør, stuetemperatur
100 g rørsukker
100 g kokossirup, agavesirup eller ahornsirup
2 æg
250 g sigtet speltmel
3 tsk. bagepulver
1½ tsk. kanel, stødt
½ tsk. allehånde
1 tsk. ingefær, stødt
½ tsk. koriander, stødt
¼ tsk. havsalt
1½ dl kærnemælk
8-10 tørrede abrikoser
Kokoscreme
100 g kokosolie
100 g flormelis
½ tsk. vaniljepulver
15g past. æggeblommer
Pynt
100 g mørk chokolade
Mix af frisk frugt og bær f.eks. ananaskirsebær og granatæblekerner
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180oC og beklæd en springform med bagepapir.
Pisk smør, sukker og sirup luftigt.
Pisk ét æg i ad gangen.
Bland de tørre ingredienser og sigt det i dejen.
Rør kærnemælken i dejen.
Fordel dejen i formen og bag i ca. 45 min. til kagen er gennembagt.
Lad den køle af og flæk den derefter i to.
Pisk alle ingredienserne til kokoscremen til en jævn og luftig masse.
Hak abrikoserne i mindre stykker.
Smør cremen ud på bunden og fordel abrikoserne jævnt.
Læg den øverste bund på kagen og stil på køl.
Smelt chokoladen og frigør granatæblekernerne.
Fordel den smeltede chokolade ud over kagen og pynt med frisk frugt/bær.
Lignende opskrifter
Blåbær-cheesecake med Nocciolata & nødder
Blåbærmuffins med hvid chokolade
Chokoladekage med brombær
Crumbletærte med pærer, bær og skyrcreme
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent