Kokostoppe med appelsin og gurkemeje

Brød & Bagværk
Serveringer: 12

Ingredienser

50 g økologisk smør
2 små økologiske æg
3 spsk. kokossukker
3 1/2 dl revet kokos
1 appelsin, skal herfra
1/2 tsk. gurkemeje
1 nip himalayasalt
50 g økologisk mørkt chokolade

Fremgangsmåde

Indstil ovnen til 175 grader.
Smelt smørret, lad det køle af.
Slå æg og sukker og pisk til en luftig masse.
Bland med resten af ingredienserne i, undtagen chokoladen.
Derefter sæt op til 12 toppe på en bageplade.
Bage toppene i midten af ovnen i 15 minutter, indtil kanterne er blevet lidt gyldne.
Lad afkøle.
Smelt chokoladen over vandbadet.
Dyp halvdelen af toppe i chokolade, lad det størkne på bageristen.
Opbevar kokostoppene i en beholder med forseglet låg i køleskabet.

Lignende opskrifter