Kokosparfait med lime

Dessert
Serveringer: 1

Ingredienser

Parfait

6 pasteuriserede æggeblommer
100-120 g rørsukker
½ l piskefløde
200 g coconut cream
Revet skal af 1 økologisk limefrugt
1 tsk. vaniljepulver
4 cl. malibulikør, kan udelades
80 g kokosmel

Pynt

4 spsk. ristede kokoschips

Fremgangsmåde

Pisk æg og sukker luftigt, tykt og hvidt – alt sukkeret skal være helt opløst.
Pisk fløden til en let skum, pas på ikke at piske den alt for stiv. 
Kom limeskal, vaniljepulver, coconut cream, malibulikør og kokosmel i æggemassen, og vend det rundt.
Vend forsigtigt flødeskummet ned i massen.
Kom isen i en form eller en bøtte med låg, og sæt den i fryseren i ca. 4-6 timer.
Sæt isen i køleskabet 20-30 min., før den skal nydes.

Lignende opskrifter