Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Ispinde med rødbede og mango
Dessert
Serveringer: 6
Ingredienser
Fremgangsmåde
5 dl æblejuice
1/2 dl tørrede mango
2 dl Urtekram rødbedejuice
1 spsk. agavesirup eller honning
1 spsk. friskrevet ingefær
Blend alle ingredienser.
Hæld massen i isforme.
Frys i mindst 6 timer.
Fjern formene ved at skylle dem under en smule vamt vand.
Ingredienser
5 dl æblejuice
1/2 dl tørrede mango
2 dl Urtekram rødbedejuice
1 spsk. agavesirup eller honning
1 spsk. friskrevet ingefær
Fremgangsmåde
Blend alle ingredienser.
Hæld massen i isforme.
Frys i mindst 6 timer.
Fjern formene ved at skylle dem under en smule vamt vand.
Lignende opskrifter
Blåbær-cheesecake med Nocciolata & nødder
Blåbærmuffins med hvid chokolade
Chokoladekage med brombær
Crumbletærte med pærer, bær og skyrcreme
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier