Havrekiks sødet med kokossirup

Brød & Bagværk
Serveringer: 20

Ingredienser

100 g blødt smør
½ dl kokossirup
3 dl havregryn
2 dl sigtet speltmel
1 dl kogende vand
½ tsk. bagepulver
½ tsk. havsalt
¼ tsk. vaniljepulver
Rigoni marmelade

Fremgangsmåde

Bland smør og sirup.
Overhæld havregrynene med kogende vand i en skål.
Bland mel, salt, vanilje og bagepulver.
Vend alle ingredienser sammen og saml dem til en fast kugle. Kom ’kuglen’ i en pose og stil den i køleskabet i en time.
Tag dejen ud af posen og rul den ud mellem to stykker bagepapir og udstik kiksene med et glas eller udstikker.
Sæt kiksene på en bageplade og prik dem med en gaffel.
Bag i ovnen, varmluft 180oC i ca. 15 min.
Lad dem køle af og læg dem sammen med din yndlingsmarmelade og server som en lækker eftermiddags eller aften snack. 

Lignende opskrifter