Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Eksotiske mango delights:
Søde Sager
Serveringer: 20
Af
Maria Engbjerg
Ingredienser
Fremgangsmåde
125 g tørret mango, usødet fra
100 g cashewnødder
50 g kokosmel + ekstra til at vende i
Saft og skal fra 1 økologisk lime
Kom mango og cashewnødder i en skål og dæk dem til med koldt vand, lad det stå og trække og blive blødt i 30 min til 1 time.
Hæld vandet fra og kom nu alle ingredienser i en foodprocessor og kør det til en ensartet masse.
Form 20 firkanter og vend dem i kokos.
Opbevar de exotiske delights i en lufttæt beholder i køleskabet, hvor de holder sig fint en uges tid.
Ingredienser
125 g tørret mango, usødet fra
100 g cashewnødder
50 g kokosmel + ekstra til at vende i
Saft og skal fra 1 økologisk lime
Fremgangsmåde
Kom mango og cashewnødder i en skål og dæk dem til med koldt vand, lad det stå og trække og blive blødt i 30 min til 1 time.
Hæld vandet fra og kom nu alle ingredienser i en foodprocessor og kør det til en ensartet masse.
Form 20 firkanter og vend dem i kokos.
Opbevar de exotiske delights i en lufttæt beholder i køleskabet, hvor de holder sig fint en uges tid.
Lignende opskrifter
Æble- abrikossorbet
Cashewcreme til alt det søde
Chokolade- lakridskarameller
Cashewtrøfler
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent