Chokoladekage med brombær

Dessert
Serveringer: 4
Af

Ingredienser

2 æg
150 g råsukker
1 tsk bagepulver
5 spsk kakao
et nip salt
75 g hvedemel
2 spsk reven skal af en økologisk citron
75 g smeltet, let afkølet smør
brombær eller andre bær
flormelis

Fremgangsmåde

Pisk æggene lyse og skummende med sukkeret.
Bland bagepulver, kakao, salt og hvedemel og sigt det i æggemassen.
Tilsæt 1 spsk reven citronskal og bland dejen grundigt. Tilsæt smørret.
Bred dejen ud i en kvadratisk eller rund tærteform beklædt med bagepapir.
Bag kagen i en 180 grader varm ovn ca. 20 minutter.
Den skal stadig være lidt blød i midten.
Afkøl kagen og pynt den med bær eller andre frugter.
Sigt lidt flormelis over kagen lige inden serveringen.

Lignende opskrifter