Blåbærmuffins med hvid chokolade

Dessert
Serveringer: 15

Ingredienser

75 g smør el. kokosolie
210 g rørsukker el. kokossukker
1 tsk. vaniljepulver
2 æg, str. M
2 dl skyr el. cremefraiche
1 økologisk citron, saft og skal
270 g sigtet speltmel
1½ tsk. bagepulver
150 g blåbær, frosne
100 g hvid chokolade

Fremgangsmåde

Tø blåbærrene op på en tallerken med køkkenrulle.
Rør smør, vaniljepulver og sukker til det er blødt.
Pisk æggene i et ad gangen og tilsæt skyr og citron.
Bland bagepulver og mel.
Sigt det i dejen og rør grundigt.
Hak chokoladen groft.
Vend forsigtigt chokoladen og de optøede blåbær i dejen.
Fordel dejen i 15 smurte eller beklædte muffinforme.
Bag dem i ca. 30 min. ved 180o C.

Lignende opskrifter