Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Blåbær-cheesecake med Nocciolata & nødder
Dessert
Serveringer: 6
Ingredienser
Fremgangsmåde
Bund
150 g mandler
50 g nødder (f.eks. paranødder)
8 soltørrede dadler
2 spsk. kokosolie eller smør
Et lille drys havsalt
Top
4 blade husblas
300 g flødeost (fuldfed, f.eks. mascarpone )
1½ dl skyr
½ dl Rigoni Fiordifrutta blåbærmarmelade
Skal og saft af en citron
3 spsk. sukker (f.eks. kokossukker)
2 dl piskefløde
Andet
½ glas Rigoni Nocciolata chokonøddecreme
100 g friske bær
Lidt spiselige blomster til pynt
Bund
Rist mandler og nødder let på en tør pande og lad dem køle af.
Hak dem derefter groft og blend med dadler og kokosolie i en foodprocessor.
Tryk massen ned i en springform (ca. 18 cm).
Smør bunden med et mellemtykt lag Nocciolata chokonøddecreme.
Top
Læg husblads i blød i koldt vand.
Pisk ost, skyr, marmelade, citronskal og sukker sammen.
Opvarm citronsaften, smelt husblassen heri og pisk så den smeltede husblas i ostemassen.
Til sidst piskes fløden stiv og vendes i ostemassen.
Fordel forsigtigt massen over bunden.
Stil kagen på køl min. 4 timer eller natten over (det gør den kun bedre at være på køl lidt længere).
Ingredienser
Bund
150 g mandler
50 g nødder (f.eks. paranødder)
8 soltørrede dadler
2 spsk. kokosolie eller smør
Et lille drys havsalt
Top
4 blade husblas
300 g flødeost (fuldfed, f.eks. mascarpone )
1½ dl skyr
½ dl Rigoni Fiordifrutta blåbærmarmelade
Skal og saft af en citron
3 spsk. sukker (f.eks. kokossukker)
2 dl piskefløde
Andet
½ glas Rigoni Nocciolata chokonøddecreme
100 g friske bær
Lidt spiselige blomster til pynt
Fremgangsmåde
Bund
Rist mandler og nødder let på en tør pande og lad dem køle af.
Hak dem derefter groft og blend med dadler og kokosolie i en foodprocessor.
Tryk massen ned i en springform (ca. 18 cm).
Smør bunden med et mellemtykt lag Nocciolata chokonøddecreme.
Top
Læg husblads i blød i koldt vand.
Pisk ost, skyr, marmelade, citronskal og sukker sammen.
Opvarm citronsaften, smelt husblassen heri og pisk så den smeltede husblas i ostemassen.
Til sidst piskes fløden stiv og vendes i ostemassen.
Fordel forsigtigt massen over bunden.
Stil kagen på køl min. 4 timer eller natten over (det gør den kun bedre at være på køl lidt længere).
Lignende opskrifter
Blåbærmuffins med hvid chokolade
Chokoladekage med brombær
Crumbletærte med pærer, bær og skyrcreme
Chokoladebrud med hvid og mørk chokolade
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent