Æblekompot med crumble, planteyoghurt og kakaonibs

Dessert
15 min
Serveringer: 4
Crumble er altid en sikker vinder. Server med frugt eller bærkompot efter sæson; her bliver det en lækker æblekompot med en smag af kanel!

Ingredienser

Crumble
1 dl havregryn
1 dl mandelmel
3 spsk ahornsirup
2 spsk kokosolie
1 knivspids flagesalt
Æblekompot
3 røde efterårsæbler
2 spsk vand
2 spsk ahornsirup
1/2 tsk kanel
1 knivspids flagesalt
Til servering
2 dl planteyoghurt, for eksempel på havre eller kokosnød
2 spsk kakaonibs

Fremgangsmåde

Steg havregryn og mandelmel på en tør, mediumvarm stegepande i et par minutter under omrøring, indtil det begynder at dufte nøddeagtig. Hæld sirup, olie og en knivspids salt, omrør og steg i yderligere 1-2 minutter, indtil farven er let gylden.
Kompot - fjern kernehuset og skær æblerne i tern. Kog op sammen med resten af ​​ingredienserne til en kompot.
Server kompeten toppet med crumble, en klat yoghurt og kakaonibs.

Lignende opskrifter