Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Æble- abrikossorbet
Dessert
Serveringer: 6
Ingredienser
Fremgangsmåde
300 g søde tørrede abrikoser
2 tsk. kanel
2 dl æblejuice
1 spsk. agavesirup
125 g tørrede æbletern
Iblødsæt abrikoserne i koldt vand i ca. 30 min.
Hæld vandet fra.
Blend abrikoser, æblejuice, agavesirup og kanel til en glat masse med en blender.
Rør derefter de tørrede æblestykker i.
Kør massen i ismaskinen i 20-30 minutter, indtil sorbeten har en god konsistens.
Hvis sorbeten ikke serveres direkte, kan den opbevares i fryseren i en form dækket af låg eller plastfolie.
Ingredienser
300 g søde tørrede abrikoser
2 tsk. kanel
2 dl æblejuice
1 spsk. agavesirup
125 g tørrede æbletern
Fremgangsmåde
Iblødsæt abrikoserne i koldt vand i ca. 30 min.
Hæld vandet fra.
Blend abrikoser, æblejuice, agavesirup og kanel til en glat masse med en blender.
Rør derefter de tørrede æblestykker i.
Kør massen i ismaskinen i 20-30 minutter, indtil sorbeten har en god konsistens.
Hvis sorbeten ikke serveres direkte, kan den opbevares i fryseren i en form dækket af låg eller plastfolie.
Lignende opskrifter
Cashewcreme til alt det søde
Chokolade- lakridskarameller
Cashewtrøfler
Eksotiske mango delights:
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent