Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Spidskålsalat
Tilbehør
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
½ spidskål
50 g ristede peanuts evt. saltede. eller andre saltristede nødder.
50 g pistacienødder
Frisk mynte
Friske koriander
10 tørrede abrikoser
2 granatæbler
Dressing
1 spsk. limesaft
3 spsk. sesamolie eller olivenolie
1 spsk. agavesirup eller anden sirup
Havsalt
Skær spidskål i meget tynde strimler.
Rist pistacienødder let på en tør pande.
Bank granatæblekernerne fri.
Skær abrikoserne ud i små tern.
Bland ingredienserne til dressingen.
Bland alle ingredienser grundigt undtaget nødder, bland dem forsigtigt i kort før servering, så de ikke bliver bløde.
Ingredienser
½ spidskål
50 g ristede peanuts evt. saltede. eller andre saltristede nødder.
50 g pistacienødder
Frisk mynte
Friske koriander
10 tørrede abrikoser
2 granatæbler
Dressing
1 spsk. limesaft
3 spsk. sesamolie eller olivenolie
1 spsk. agavesirup eller anden sirup
Havsalt
Fremgangsmåde
Skær spidskål i meget tynde strimler.
Rist pistacienødder let på en tør pande.
Bank granatæblekernerne fri.
Skær abrikoserne ud i små tern.
Bland ingredienserne til dressingen.
Bland alle ingredienser grundigt undtaget nødder, bland dem forsigtigt i kort før servering, så de ikke bliver bløde.
Lignende opskrifter
Ispinde Rødbede og granatæble
Ispind med kokos og banan
Krydrede mangofrugtstænger
Konfektkugler med æble og mango
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent