Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Rødkål med æblecidereddike og tranebær
Tilbehør
Serveringer: 6
Ingredienser
Fremgangsmåde
½ rødkål
1 spsk. smør eller andefedt
2 laurbærblade
2 koriander
1 kanelstang
5 peberkorn
50 g tranebær, tørrede og søde
1 dl æblecidereddike
3-4 spsk. ahornsirup (tilsæt ekstra, hvis en sødere udgave ønskes)
2 dl æblemost
Lidt salt
Rens rødkålen for de yderste blade. Snit det i strimler.
Smelt fedtet i en gryde og vend rødkålen deri, og vend rundt til det skinner. Det må ikke tage farve.
Tilsæt krydderier, eddike, most og sirup, og lad det hele stå og simre i ca. 1½-2 timer under låg.
Juster smagen med æblecidereddike, sirup og salt til sidst.
Ingredienser
½ rødkål
1 spsk. smør eller andefedt
2 laurbærblade
2 koriander
1 kanelstang
5 peberkorn
50 g tranebær, tørrede og søde
1 dl æblecidereddike
3-4 spsk. ahornsirup (tilsæt ekstra, hvis en sødere udgave ønskes)
2 dl æblemost
Lidt salt
Fremgangsmåde
Rens rødkålen for de yderste blade. Snit det i strimler.
Smelt fedtet i en gryde og vend rødkålen deri, og vend rundt til det skinner. Det må ikke tage farve.
Tilsæt krydderier, eddike, most og sirup, og lad det hele stå og simre i ca. 1½-2 timer under låg.
Juster smagen med æblecidereddike, sirup og salt til sidst.
Lignende opskrifter
Ispinde Rødbede og granatæble
Ispind med kokos og banan
Krydrede mangofrugtstænger
Konfektkugler med æble og mango
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier