Denne hummus sætter prikken over i'et på alle salater og er en fryd for øjet! Det giver masser af mæthed og smag at tilføje rødbedehummus til dine salater, og derfor er en hummus perfekt at have stående i køleskabet. Her får du en cremet og farverig rødbedehummus med masser af smag!
Tip! Til denne opskrift på hummus kan du både bruge kikærter på dåse eller tørrede kikærter. Vær opmærksom på, at tørrede kikærter skal sættes i blød i minimum 10-12 timer og gennemkoges i cirka 1 time.
Rødbedehummus
3 rødbeder, kogte
2 dl Urtekram kikærter
2 fed hvidløg, finthakket
2 spsk Urtekram olivenolie
2 spsk Urtekram tamari
Salt og peber
Til servering
2 spsk Urtekram olivenolie
Urtekram oregano
Granatæblekerner
Mynte
Skær rødbederne i stykker og blend sammen med kikærter og hvidløg.
Tilføj olivenolie, tahin, salt og peber.
Hæld den blendede hummus op i en skål.
Kom olivenolie og oregano ovenpå.
Top med granatæblekerner og mynte.
Ingredienser
Rødbedehummus
3 rødbeder, kogte
2 dl Urtekram kikærter
2 fed hvidløg, finthakket
2 spsk Urtekram olivenolie
2 spsk Urtekram tamari
Salt og peber
Til servering
2 spsk Urtekram olivenolie
Urtekram oregano
Granatæblekerner
Mynte
Fremgangsmåde
Skær rødbederne i stykker og blend sammen med kikærter og hvidløg.