Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Ristede nødder som Sidedish til grydebrød
Tilbehør
Serveringer:
Ingredienser
Fremgangsmåde
160 g cashewnødder
20 g kokosolie
½ tsk. lucuma
½ tsk. baobab
½ tsk. salt
1 dl. vand
Tænd ovnen på 200 grader.
Vend nødder, salt og vand sammen i en skål.
Kom nødderne op på en bageplade med bagepapir.
Rist nødderne i ovnen i 6-8 minutter, eller indtil de tager farve.
Kom kokosolie og pulverne ud over de varme nødder og vend det hele sammen.
Lad nødderne køle af, hvorefter de kan nydes som delikate snacks.
Ingredienser
160 g cashewnødder
20 g kokosolie
½ tsk. lucuma
½ tsk. baobab
½ tsk. salt
1 dl. vand
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 grader.
Vend nødder, salt og vand sammen i en skål.
Kom nødderne op på en bageplade med bagepapir.
Rist nødderne i ovnen i 6-8 minutter, eller indtil de tager farve.
Kom kokosolie og pulverne ud over de varme nødder og vend det hele sammen.
Lad nødderne køle af, hvorefter de kan nydes som delikate snacks.
Lignende opskrifter
Ispinde Rødbede og granatæble
Ispind med kokos og banan
Krydrede mangofrugtstænger
Konfektkugler med æble og mango
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent