100 g bredbladet persille, finthakket inkl. stilkene
1 finthakket rødløg
10 grofthakkede tørrede abrikoser
1 finthakket fed hvidløg
Fintreven skræl og friskpresset saft af 1 økologisk appelsin
2 spsk. økologisk balsamicoeddike
1-2 spsk. økologisk ekstra jomfruolivenolie
Hav- eller himalayasalt
Kværnet sort økologisk peber
Kom mandlerne i blød i vand. Hvis du har tid, så læg mandlerne i blød dagen før og stil dem i køleskabet.
Kom bulgur og 3 dl vand i en gryde og bring det i kog.
Skru så ned for varmen og lad det simre i 10 min. under låg.
Tag gryden af varmen og lad bulguren trække under låg i 20 min.
Kom bulguren i en skål og tilsæt rød peberfrugt, bredbladet persille, rødløg, abrikoser, hvidløg, appelsinsaft og -skræl, Balsamico eddike og olivenolie.
Rør Salaten godt sammen.
Dræn mandlerne i en sigte og kom dem i salaten.
Rør en gang til og smag til med salt og peber.
Ingredienser
1 dl økologiske mandler
Vand
200 g økologisk bulgur
3 dl vand
2 røde peberfrugter, skåret i tynde strimler
100 g bredbladet persille, finthakket inkl. stilkene
1 finthakket rødløg
10 grofthakkede tørrede abrikoser
1 finthakket fed hvidløg
Fintreven skræl og friskpresset saft af 1 økologisk appelsin
2 spsk. økologisk balsamicoeddike
1-2 spsk. økologisk ekstra jomfruolivenolie
Hav- eller himalayasalt
Kværnet sort økologisk peber
Fremgangsmåde
Kom mandlerne i blød i vand. Hvis du har tid, så læg mandlerne i blød dagen før og stil dem i køleskabet.
Kom bulgur og 3 dl vand i en gryde og bring det i kog.
Skru så ned for varmen og lad det simre i 10 min. under låg.
Tag gryden af varmen og lad bulguren trække under låg i 20 min.
Kom bulguren i en skål og tilsæt rød peberfrugt, bredbladet persille, rødløg, abrikoser, hvidløg, appelsinsaft og -skræl, Balsamico eddike og olivenolie.