Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Bønnechips
Tilbehør
Serveringer:
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kikærtechips
1 dåse kikærter
2 spsk. olivenolie
½ tsk. fint havsalt
1 tsk. sød paprika
1 tsk. chiliflager
1 tsk. knust spidskommen
Chips på sorte bønner
1 dåse sorte bønner
2 spsk. olivenolie
½ tsk. fint havsalt
1 tsk. løggranulat
1 tsk. timian
1 tsk. salvie
Butter bean-chips
1 dåse butter beans
2 spsk. olivenolie
½ tsk. fint havsalt
1 tsk. ingefær
1 tsk. gurkemeje
1 tsk fennikefrø, knust
Kikærtechips
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Kom kikærterne i en sigte, og skyl dem grundigt under koldt vand.
Lad dem dryppe godt af.
Bland olien med krydderierne, og bland kikærterne i.
Fordel olie og krydderier grundigt på kikærterne.
Spred ærterne ud på en bageplade med bagepapir på, og sæt dem i ovnen i 20-25 min.
Lad dem køle af, og opbevar chipsene i en lufttæt beholder.
Chips på sorte bønner
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Kom bønnerne i en sigte og skyl dem grundigt under koldt vand.
Lad dem dryppe godt af.
Bland olien med krydderierne, og bland bønnerne i.
Fordel olie og krydderier grundigt på bønnerne.
Spred bønnerne ud på en bageplade med bagepapir på, og sæt dem i ovnen ved 200 grader varmluft i 20-25 min.
Lad dem køle af, og opbevar chipsene i en lufttæt beholder.
Butter beans-chips
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Kom bønnerne i en sigte, og skyl dem under koldt vand.
Lad dem dryppe godt af.
Bland olien med krydderierne, og bland bønnerne i.
Fordel olie og krydderier grundigt på bønnerne.
Spred bønnerne ud på en bageplade med bagepapir på, og sæt dem i ovnen i ca. 35 min.
Kig til dem efter 30 min., og se, om de skal have mere.
Lad dem køle af.
Ingredienser
Kikærtechips
1 dåse kikærter
2 spsk. olivenolie
½ tsk. fint havsalt
1 tsk. sød paprika
1 tsk. chiliflager
1 tsk. knust spidskommen
Chips på sorte bønner
1 dåse sorte bønner
2 spsk. olivenolie
½ tsk. fint havsalt
1 tsk. løggranulat
1 tsk. timian
1 tsk. salvie
Butter bean-chips
1 dåse butter beans
2 spsk. olivenolie
½ tsk. fint havsalt
1 tsk. ingefær
1 tsk. gurkemeje
1 tsk fennikefrø, knust
Fremgangsmåde
Kikærtechips
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Kom kikærterne i en sigte, og skyl dem grundigt under koldt vand.
Lad dem dryppe godt af.
Bland olien med krydderierne, og bland kikærterne i.
Fordel olie og krydderier grundigt på kikærterne.
Spred ærterne ud på en bageplade med bagepapir på, og sæt dem i ovnen i 20-25 min.
Lad dem køle af, og opbevar chipsene i en lufttæt beholder.
Chips på sorte bønner
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Kom bønnerne i en sigte og skyl dem grundigt under koldt vand.
Lad dem dryppe godt af.
Bland olien med krydderierne, og bland bønnerne i.
Fordel olie og krydderier grundigt på bønnerne.
Spred bønnerne ud på en bageplade med bagepapir på, og sæt dem i ovnen ved 200 grader varmluft i 20-25 min.
Lad dem køle af, og opbevar chipsene i en lufttæt beholder.
Butter beans-chips
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Kom bønnerne i en sigte, og skyl dem under koldt vand.
Lad dem dryppe godt af.
Bland olien med krydderierne, og bland bønnerne i.
Fordel olie og krydderier grundigt på bønnerne.
Spred bønnerne ud på en bageplade med bagepapir på, og sæt dem i ovnen i ca. 35 min.
Kig til dem efter 30 min., og se, om de skal have mere.
Lad dem køle af.
Lignende opskrifter
Avocadomayo
Bagt sellerispread med hasselnødder
Cashewcreme til alt det søde
Chokolade- lakridskarameller
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent