Bønnechips

Tilbehør
Serveringer:

Ingredienser

Kikærtechips

1 dåse kikærter
2 spsk. olivenolie
½ tsk. fint havsalt
1 tsk. sød paprika
1 tsk. chiliflager
1 tsk. knust spidskommen

Chips på sorte bønner

1 dåse sorte bønner
2 spsk. olivenolie
½ tsk. fint havsalt
1 tsk. løggranulat
1 tsk. timian
1 tsk. salvie

Butter bean-chips

1 dåse butter beans
2 spsk. olivenolie
½ tsk. fint havsalt
1 tsk. ingefær
1 tsk. gurkemeje
1 tsk fennikefrø, knust

Fremgangsmåde

Kikærtechips
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Kom kikærterne i en sigte, og skyl dem grundigt under koldt vand.
Lad dem dryppe godt af.
Bland olien med krydderierne, og bland kikærterne i.
Fordel olie og krydderier grundigt på kikærterne.
Spred ærterne ud på en bageplade med bagepapir på, og sæt dem i ovnen i 20-25 min.
Lad dem køle af, og opbevar chipsene i en lufttæt beholder.
Chips på sorte bønner
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Kom bønnerne i en sigte og skyl dem grundigt under koldt vand.
Lad dem dryppe godt af.
Bland olien med krydderierne, og bland bønnerne i.
Fordel olie og krydderier grundigt på bønnerne.
Spred bønnerne ud på en bageplade med bagepapir på, og sæt dem i ovnen ved 200 grader varmluft i 20-25 min.
Lad dem køle af, og opbevar chipsene i en lufttæt beholder.
Butter beans-chips
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Kom bønnerne i en sigte, og skyl dem under koldt vand.
Lad dem dryppe godt af.
Bland olien med krydderierne, og bland bønnerne i.
Fordel olie og krydderier grundigt på bønnerne.
Spred bønnerne ud på en bageplade med bagepapir på, og sæt dem i ovnen i ca. 35 min.
Kig til dem efter 30 min., og se, om de skal have mere.
Lad dem køle af.

Lignende opskrifter