Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Bagt sellerispread med hasselnødder
Tilbehør
Serveringer:
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 stk. bagt knoldselleri (250g bagt selleri)
1 spsk. tahin
30 g ristede hasselnødder
1 tsk. timian
Salt og lidt kværnet sort peber
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Kom knoldselleriet ind i ovnen og bag det i ca. 1 time.
Lad selleriet køle helt af inden du laver din spread.
Kom alle ingredienserne op i en foodprocessor og kør dem indtil spreaden har den rigtige struktur.
Ingredienser
1 stk. bagt knoldselleri (250g bagt selleri)
1 spsk. tahin
30 g ristede hasselnødder
1 tsk. timian
Salt og lidt kværnet sort peber
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
Kom knoldselleriet ind i ovnen og bag det i ca. 1 time.
Lad selleriet køle helt af inden du laver din spread.
Kom alle ingredienserne op i en foodprocessor og kør dem indtil spreaden har den rigtige struktur.
Lignende opskrifter
Avocadomayo
Bønnechips
Cashewcreme til alt det søde
Chokolade- lakridskarameller
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent