Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Spidskålssalat med figner, mynte, peanutbutter & ingefær
Søde Sager
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 lille spidskål
4 lilla gulerødder med top (eller helt almindelige gulerødder med top)
4 friske figner
¼ bundt frisk mynte
Havsalt og friskkværnet peber
Dressing
4 spsk. chunky eller smooth peanutbutter
2 spsk. frisk limesaft
½ tsk. stødt ingefær
1 spsk. mayonaise
2 spsk. honning
1 spsk. vand
Del kålen i kvarte og skær stokken fra.
Skyl bladene grundigt i koldt vand og lad vandet dryppe godt fra (gerne i en salatslynge). Snit kålen fint.
Skyl gulerødderne grundigt og skær dem i kvarte. Hvis du bruger vintergulerødder (store gulerødder uden top), er det en god idé at skrælle dem.
Pluk bladene fra mynten og skyld dem i koldt vand.
Skyl fignerne og skær dem i kvarte.
Bland alle ingredienser til dressingen og rør det godt sammen. Brug evt. en stavblender, så dressingen bliver ensartet.
Anret Saladen på et fad/i en skål, pynt med mynte bladene og kom lidt af dressingen på.
Drys friskkværnet peber og et nip havsalt ud over og spis Saladen med det samme.
Ingredienser
1 lille spidskål
4 lilla gulerødder med top (eller helt almindelige gulerødder med top)
4 friske figner
¼ bundt frisk mynte
Havsalt og friskkværnet peber
Dressing
4 spsk. chunky eller smooth peanutbutter
2 spsk. frisk limesaft
½ tsk. stødt ingefær
1 spsk. mayonaise
2 spsk. honning
1 spsk. vand
Fremgangsmåde
Del kålen i kvarte og skær stokken fra.
Skyl bladene grundigt i koldt vand og lad vandet dryppe godt fra (gerne i en salatslynge). Snit kålen fint.
Skyl gulerødderne grundigt og skær dem i kvarte. Hvis du bruger vintergulerødder (store gulerødder uden top), er det en god idé at skrælle dem.
Pluk bladene fra mynten og skyld dem i koldt vand.
Skyl fignerne og skær dem i kvarte.
Bland alle ingredienser til dressingen og rør det godt sammen. Brug evt. en stavblender, så dressingen bliver ensartet.
Anret Saladen på et fad/i en skål, pynt med mynte bladene og kom lidt af dressingen på.
Drys friskkværnet peber og et nip havsalt ud over og spis Saladen med det samme.
Lignende opskrifter
Cashewcreme til alt det søde
Cashewtrøfler
Eksotiske mango delights:
Fyldte pandekager med cashew-vanilje creme
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent