Saltede, krydrede mandler og cashewnødder

Søde Sager
Serveringer: 10

Ingredienser

500 g mandler
500 g cashewnødder
125 g Havsalt
½ l. Vand
Ingefærpulver
Tørret mynte
Rålakrids
Cayennepeber
Sød paprika

Fremgangsmåde

Bland vand og salt og tænd for varmen.
Rør rundt indtil saltet er helt opløst i vandet.
Sluk for varmen og hæld mandlerne i og lad dem trække i 20 minutter.
Hæld nu vandet over cashew nødderne og lad også dem trække i 20 minutter.
Kom nødderne på hver sin bageplade og rist dem i ovnen ved 180 ºC i ca. 15 minutter.
Hold øje med dem undervejs, så de ikke bliver for brændte.
Når nødderne er færdige, tilsættes de forskellige smage i ønskede forhold.
Hold de krydrede nødder adskilt fra hinanden, så smagene ikke blandes.
Opbevar dem i tætsluttende beholdere.
De kan holde i 1-2 uger, men er dog bedst frisklavet.

Lignende opskrifter