Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Saltede, krydrede mandler og cashewnødder
Søde Sager
Serveringer: 10
Ingredienser
Fremgangsmåde
500 g mandler
500 g cashewnødder
125 g Havsalt
½ l. Vand
Ingefærpulver
Tørret mynte
Rålakrids
Cayennepeber
Sød paprika
Bland vand og salt og tænd for varmen.
Rør rundt indtil saltet er helt opløst i vandet.
Sluk for varmen og hæld mandlerne i og lad dem trække i 20 minutter.
Hæld nu vandet over cashew nødderne og lad også dem trække i 20 minutter.
Kom nødderne på hver sin bageplade og rist dem i ovnen ved 180 ºC i ca. 15 minutter.
Hold øje med dem undervejs, så de ikke bliver for brændte.
Når nødderne er færdige, tilsættes de forskellige smage i ønskede forhold.
Hold de krydrede nødder adskilt fra hinanden, så smagene ikke blandes.
Opbevar dem i tætsluttende beholdere.
De kan holde i 1-2 uger, men er dog bedst frisklavet.
Ingredienser
500 g mandler
500 g cashewnødder
125 g Havsalt
½ l. Vand
Ingefærpulver
Tørret mynte
Rålakrids
Cayennepeber
Sød paprika
Fremgangsmåde
Bland vand og salt og tænd for varmen.
Rør rundt indtil saltet er helt opløst i vandet.
Sluk for varmen og hæld mandlerne i og lad dem trække i 20 minutter.
Hæld nu vandet over cashew nødderne og lad også dem trække i 20 minutter.
Kom nødderne på hver sin bageplade og rist dem i ovnen ved 180 ºC i ca. 15 minutter.
Hold øje med dem undervejs, så de ikke bliver for brændte.
Når nødderne er færdige, tilsættes de forskellige smage i ønskede forhold.
Hold de krydrede nødder adskilt fra hinanden, så smagene ikke blandes.
Opbevar dem i tætsluttende beholdere.
De kan holde i 1-2 uger, men er dog bedst frisklavet.
Lignende opskrifter
Cashewcreme til alt det søde
Cashewtrøfler
Eksotiske mango delights:
Fyldte pandekager med cashew-vanilje creme
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier