Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Popcorn med saltkaramel
Søde Sager
Serveringer: 1
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 dl popmajs
Smagsneutral kokosolie
50 g smør
1 tsk. havsalt
2 dl rørsukker
1 spsk. Havsalt
Hæld en smule smagsneutral kokosoile i en gryde og pop 1 dl popmajs.
Hæld dem derefter over i en skål.
Smelt sukkeret i en gryde uden at røre rundt, men bevæg i stedet gryden forsigtigt fra side til side.
Tilsæt 50 g smør og 1 tsk. salt, og rør forsigtigt rundt, til smørret er absorberet.
Tilsæt gradvist 1/3 af popcornene ad gangen, og vend dem forsigtigt rundt.
Fordel dem på en bradepande med bagepapir, skil dem lidt ad, og lad dem køle af.
Ingredienser
1 dl popmajs
Smagsneutral kokosolie
50 g smør
1 tsk. havsalt
2 dl rørsukker
1 spsk. Havsalt
Fremgangsmåde
Hæld en smule smagsneutral kokosoile i en gryde og pop 1 dl popmajs.
Hæld dem derefter over i en skål.
Smelt sukkeret i en gryde uden at røre rundt, men bevæg i stedet gryden forsigtigt fra side til side.
Tilsæt 50 g smør og 1 tsk. salt, og rør forsigtigt rundt, til smørret er absorberet.
Tilsæt gradvist 1/3 af popcornene ad gangen, og vend dem forsigtigt rundt.
Fordel dem på en bradepande med bagepapir, skil dem lidt ad, og lad dem køle af.
Lignende opskrifter
Cashewcreme til alt det søde
Cashewtrøfler
Eksotiske mango delights:
Fyldte pandekager med cashew-vanilje creme
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier