Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Mango- og kokossnacks
Søde Sager
Serveringer: 15
Ingredienser
Fremgangsmåde
4 dl tørrede mango
4 dl ristede kokoschips
1 spsk. honning
2 dl valnødder
2 dl dadler
Lidt salt
Pynt og fyld
50 g hakkede pistacienødder
1 dl ristede kokoschips
Blend tørrede mango, dadler, kokoschips, valnødder og honning til en glat masse.
Stil massen på køl indtil den har sat sig.
Rul den ud mellem to stykker bagpapir.
Massen skal være ca. ½ cm tyk. Fordel kokoschips ud på massen.
Rul fra den lange side ved hjælp af papiret.
Rul derefter i hakkede pistacenødder.
Skær stangen ud i 15 dele.
Opbevares i køleskabet.
Ingredienser
4 dl tørrede mango
4 dl ristede kokoschips
1 spsk. honning
2 dl valnødder
2 dl dadler
Lidt salt
Pynt og fyld
50 g hakkede pistacienødder
1 dl ristede kokoschips
Fremgangsmåde
Blend tørrede mango, dadler, kokoschips, valnødder og honning til en glat masse.
Stil massen på køl indtil den har sat sig.
Rul den ud mellem to stykker bagpapir.
Massen skal være ca. ½ cm tyk. Fordel kokoschips ud på massen.
Rul fra den lange side ved hjælp af papiret.
Rul derefter i hakkede pistacenødder.
Skær stangen ud i 15 dele.
Opbevares i køleskabet.
Lignende opskrifter
Cashewcreme til alt det søde
Cashewtrøfler
Eksotiske mango delights:
Fyldte pandekager med cashew-vanilje creme
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier