Sommersalat med pasta

Salat
Serveringer: 4

Ingredienser

150 g conchiglioni fuldkornspasta
1 bakke aspargesbroccoli eller 1 broccoli
1 lille bundt radiser
2 håndfulde rucola
10 små dadeltomater
50 g friskbælgede ærter (eller frosne)
50 g parmesan i flager
50 g cashewnødder

Dressing

1 dl olivenolie
3 spsk. granatæble eddike
1 tsk. Herbes de Provence krydderi eller ½ tsk basilikum og timian
fint havsalt

Fremgangsmåde

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Tilsæt broccoli ca 1 min før pastaen er færdigkogt.
Hæld vandet fra og overhæld med iskoldt vand.
Rør imens dressingen sammen og smag til med salt. 
Skyl derefter rucolaen og bælg/optø ærterne.
Vask og skær radiserne i tynde skiver.
Rist cashewnødder på en tør pande til de er gyldne.
Vend pasta/broccoli med de andre ingredienser og dryp med dressingen.
Server gerne med lækkert brød og evt. sprødstegte kyllingelår.

Lignende opskrifter