Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Rådhuspandekager
Brød & Bagværk
Serveringer: 6
Ingredienser
Fremgangsmåde
Pandekagedej
0,5 stk. vaniljestang
60 g sukker
Ca. 100 g hvedemel
3 stk. æg
70 g smeltet smør
2,5 dl sødmælk
Smør eller kokosolie til stegning
Vaniljecreme
0,5 stk. vaniljestang
80 g rørsukker
2 spsk majsstivelse
2 stk æggeblommer
4 dl sødmælk
Abrikosmarmelade
15 stk. tørrede abrikoser
100 g rørsukker
1,5 dl vand
Pynt til pandekagerne
Smuttede ristede mandler
Flormelis
Bær
Pisk alle ingredienser sammen og lad dejen hvile i 30 min.
Steg pandekagerne ved god varme, til de er gyldne på begge sider. Lad dem hvile.
Derefter laves vaniljecremen.
Kom vanilje, sukker og majsstivelse i en gryde og pisk det lidt af mælken.
Pisk æggeblommerne og resten af mælken i.
Kog cremen op under piskning.
Tag gryden af varmen og kom straks cremen op i en skål.
Dæk cremen til med husholdningsfilm helt ned på cremen, og køl den hurtigt helt ned i køleskabet.
Til sidst laves abrikosmarmeladen.
Hak abrikoserne og kom dem, sukker og vand op i en lille kasserolle.
Læg låg på og kog det ved middel varme i 10-15 minutter.
Tag gryden af varmen og lad det afkøle let.
Blend den med en stavblender, og stil marmeladen i køleskabet.
Fyld pandekagerne med abrikosmarmelade og vaniljecreme.
Ingredienser
Pandekagedej
0,5 stk. vaniljestang
60 g sukker
Ca. 100 g hvedemel
3 stk. æg
70 g smeltet smør
2,5 dl sødmælk
Smør eller kokosolie til stegning
Vaniljecreme
0,5 stk. vaniljestang
80 g rørsukker
2 spsk majsstivelse
2 stk æggeblommer
4 dl sødmælk
Abrikosmarmelade
15 stk. tørrede abrikoser
100 g rørsukker
1,5 dl vand
Pynt til pandekagerne
Smuttede ristede mandler
Flormelis
Bær
Fremgangsmåde
Pisk alle ingredienser sammen og lad dejen hvile i 30 min.
Steg pandekagerne ved god varme, til de er gyldne på begge sider. Lad dem hvile.
Derefter laves vaniljecremen.
Kom vanilje, sukker og majsstivelse i en gryde og pisk det lidt af mælken.
Pisk æggeblommerne og resten af mælken i.
Kog cremen op under piskning.
Tag gryden af varmen og kom straks cremen op i en skål.
Dæk cremen til med husholdningsfilm helt ned på cremen, og køl den hurtigt helt ned i køleskabet.
Til sidst laves abrikosmarmeladen.
Hak abrikoserne og kom dem, sukker og vand op i en lille kasserolle.
Læg låg på og kog det ved middel varme i 10-15 minutter.
Tag gryden af varmen og lad det afkøle let.
Blend den med en stavblender, og stil marmeladen i køleskabet.
Fyld pandekagerne med abrikosmarmelade og vaniljecreme.
Lignende opskrifter
Fyldte pandekager med cashew-vanilje creme
Kokospandekager
Kikærtepandekager med grønt fyld
Hummus & krydret bønnecreme med pandebrød
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent