Kokospandekager

Brød & Bagværk
Serveringer: 10
Nyd luftige pandekager med kokos i hverdagen, weekenden eller til en festlig anledning. Eller blot når du har lyst til pandekager med et lækkert twist! Kokos giver en skøn smag til de fiberrige pandekager. Servér gerne med frisk frugt og bær. Du kan naturligvis også tilføje vaniljeis, når det skal være ekstra lækkert og sødt! Tip! Havremel kan skiftes ud med en anden meltype, for eksempel boghvedemel eller hvedemel. Sukker og sirup fremhæver smagen af kokos og vanilje, men kan sagtens udelades, hvis du gerne vil holde igen med søde sager.

Ingredienser

50 g Urtekram havremel
2 dl kærnemælk
40 g Urtekram groft kokosmel
2 spsk. Urtekram kokosfibermel
1 tsk. Urtekram vaniljepulver
Et nip salt
1½ tsk. Urtekram bagepulver
1 spsk. Urtekram rørsukker
2 æg
Urtekram kokosolie til stegning
Kokossirup til servering

Fremgangsmåde

Rør havremel og kærnemælk sammen i hånd-en, til de ikke klumper længere.
Tilsæt kokosmel, kokosfibre, vaniljepulver, rørsukker, salt og bagepulver, og rør det det hele ud i dejen.
Tilsæt derefter æggene et ad gangen og lad dejen hvile i 10-15 min.
Steg pandekagerne i kokosolie til de er gyldne på begge sider.
Det passer med 1-2 spsk. dej pr. pandekage.
Servér dem lune med kokossirup til.

Lignende produkter

Lignende opskrifter