Ovnristet luksusmysli

Morgenmad & Brunch
Serveringer: 1

Ingredienser

400 g flager, f.eks. havregryn, spelt- og rugflager
75 g hel boghvede
100 g mandler eller andre nødder
30 g sesamfrø
50 g ristede kokoschips
Et nip salt
1-2 dl ahorn- eller kokossirup
6 spsk. kokosolie
50-80 g tørret frugt, f.eks. æbletern, granatæblekerner, morbær og tranebær

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 180 grader.
Læg et stykke bagepapir på en bageplade, og bland gryn, flager, nødder, frø, kokoschips og salt på pladen.
Dryp sirup og kokosolie over blandingen, og sæt pladen i ovnen, og bag 5 min.
Åbn ovnen, og vend myslien rundt i den smeltede olie og sirup.
Bag i yderligere 15-20 min., og vend rundt undervejs.
Tag myslien ud af ovnen, og lad den køle helt af, inden du vender den tørrede frugt i.
Opbevar myslien i en tætsluttende behold-er, hvor den kan holde sig ca. 14 dage.

Lignende opskrifter