Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Ovnristet luksusmysli
Morgenmad & Brunch
Serveringer: 1
Ingredienser
Fremgangsmåde
400 g flager, f.eks. havregryn, spelt- og rugflager
75 g hel boghvede
100 g mandler eller andre nødder
30 g sesamfrø
50 g ristede kokoschips
Et nip salt
1-2 dl ahorn- eller kokossirup
6 spsk. kokosolie
50-80 g tørret frugt, f.eks. æbletern, granatæblekerner, morbær og tranebær
Forvarm ovnen til 180 grader.
Læg et stykke bagepapir på en bageplade, og bland gryn, flager, nødder, frø, kokoschips og salt på pladen.
Dryp sirup og kokosolie over blandingen, og sæt pladen i ovnen, og bag 5 min.
Åbn ovnen, og vend myslien rundt i den smeltede olie og sirup.
Bag i yderligere 15-20 min., og vend rundt undervejs.
Tag myslien ud af ovnen, og lad den køle helt af, inden du vender den tørrede frugt i.
Opbevar myslien i en tætsluttende behold-er, hvor den kan holde sig ca. 14 dage.
Ingredienser
400 g flager, f.eks. havregryn, spelt- og rugflager
75 g hel boghvede
100 g mandler eller andre nødder
30 g sesamfrø
50 g ristede kokoschips
Et nip salt
1-2 dl ahorn- eller kokossirup
6 spsk. kokosolie
50-80 g tørret frugt, f.eks. æbletern, granatæblekerner, morbær og tranebær
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180 grader.
Læg et stykke bagepapir på en bageplade, og bland gryn, flager, nødder, frø, kokoschips og salt på pladen.
Dryp sirup og kokosolie over blandingen, og sæt pladen i ovnen, og bag 5 min.
Åbn ovnen, og vend myslien rundt i den smeltede olie og sirup.
Bag i yderligere 15-20 min., og vend rundt undervejs.
Tag myslien ud af ovnen, og lad den køle helt af, inden du vender den tørrede frugt i.
Opbevar myslien i en tætsluttende behold-er, hvor den kan holde sig ca. 14 dage.
Lignende opskrifter
Chia- og havregrød
Grøn smoothie bowl
Honningristet luksusmysli
Kold Chia-havregrød med mango og kokos
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent