Raw nougat brownie med ristede hasselnødder

Brød & Bagværk
Serveringer: 8

Ingredienser

250g soltørrede dadler
100g hasselnødder
60g ristede hasselnødder
2-3 spsk. kokosolie
4 spsk. sirup, f.eks. kokossirup
8 spsk. kakaopulver
Evt. 1 håndfuld kokoschips eller groft kokosmel
1 nip havsalt

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienser i en food processer, og kør til en ensartet og cremet masse, undtaget de ristede hasselnødder.
Kom halvdelen af de ristede hasselnødder kortvarigt i blenderen til sidst.
Beklæd formen med bagepapir eller husholdningsfilm og pres kagen godt ned i formen og lav overfladen så glat som muligt.
Stil kagen på køl min. 1 timer (på frost, hvis det skal gå stærkt).
Pynt kagen af med de resterende ristede hasselnødder og kokos.
Skær kagen ud i mindre kvadrater og server med frisk frugt og evt. en god vaniljeis. 

Lignende opskrifter