Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Peanutbutter cookies
Brød & Bagværk
Serveringer: 10
Af
Louisa Lorang
Ingredienser
Fremgangsmåde
75 g blødt økologisk smør
225 g økologisk rørsukker
100 g økologisk peanut butter crunchy choco
1 økologisk æg
225 g økologisk mel, f.eks. sigtet speltmel
½ tsk. natron
½ tsk. økologisk bagepulver
50 g økologisk mørk chokolade, groft hakket
50 g saltede peanuts, groft hakkede
Pisk smør og sukker luftigt med en elpisker eller i en røremaskine.
Tilsæt peanutbutter og æg og pisk til massen er samlet.
Bland mel, natron, bagepulver og rør melblandingen i smørret.
Vend til sidst chokolade og hakkede peanuts i.
Tril dejen til 10-12 kugler.
Læg dem på bagepapir, med god afstand, og tryk dem lidt flade med tre fingre.
Bag dem ved 175 grader i 10-14 minutter.
Lad dem køle af på pladen eller på en rist.
Ingredienser
75 g blødt økologisk smør
225 g økologisk rørsukker
100 g økologisk peanut butter crunchy choco
1 økologisk æg
225 g økologisk mel, f.eks. sigtet speltmel
½ tsk. natron
½ tsk. økologisk bagepulver
50 g økologisk mørk chokolade, groft hakket
50 g saltede peanuts, groft hakkede
Fremgangsmåde
Pisk smør og sukker luftigt med en elpisker eller i en røremaskine.
Tilsæt peanutbutter og æg og pisk til massen er samlet.
Bland mel, natron, bagepulver og rør melblandingen i smørret.
Vend til sidst chokolade og hakkede peanuts i.
Tril dejen til 10-12 kugler.
Læg dem på bagepapir, med god afstand, og tryk dem lidt flade med tre fingre.
Bag dem ved 175 grader i 10-14 minutter.
Lad dem køle af på pladen eller på en rist.
Lignende opskrifter
Gløgg a la Umahro
Mandel-hassel-kakao-dadel-appelsinkage
Julekage
Juleboller
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent