Kokosbiscotti med mandler og ingefær

Brød & Bagværk
Serveringer: 40

Ingredienser

175 g sigtet speltmel
50 g groft kokosmel
175 g sukker
50 g kokossukker
25 g kakaopulver
1 tsk. ingefærpulver
½ tsk. bagepulver 
2 æg
1 æggeblomme
175 g hele mandler
1 citron, revet skal og saft.

Fremgangsmåde

Mel, sukker, kokossukker, kakao, ingefær og bagepulver blandes godt.
De øvrige ingredienser blandes i og æltes sammen med hænderne til en ensartet dej. 
Del dejen i to stykker og rul dem til pølser, ca. 20 cm lange, brug evt. en lille smule mel til at rulle i.
Læg dem over på bagepladen med bagepapir på, og tryk dem flade med fingrene. 
Bag de flade pølser på bagepapir ved 175 grader i 15 minutter.
Tag dem ud, og afkøl dem let, inden de skæres i ca. 1 cm brede skiver.
Skiverne bages på bagepapir i yderligere 10 minutter. 
Afkøl biscotti’erne på en bagerist og opbevar dem i en tætsluttende beholder.

Lignende opskrifter