Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Kokosbiscotti med mandler og ingefær
Brød & Bagværk
Serveringer: 40
Ingredienser
Fremgangsmåde
175 g sigtet speltmel
50 g groft kokosmel
175 g sukker
50 g kokossukker
25 g kakaopulver
1 tsk. ingefærpulver
½ tsk. bagepulver
2 æg
1 æggeblomme
175 g hele mandler
1 citron, revet skal og saft.
Mel, sukker, kokossukker, kakao, ingefær og bagepulver blandes godt.
De øvrige ingredienser blandes i og æltes sammen med hænderne til en ensartet dej.
Del dejen i to stykker og rul dem til pølser, ca. 20 cm lange, brug evt. en lille smule mel til at rulle i.
Læg dem over på bagepladen med bagepapir på, og tryk dem flade med fingrene.
Bag de flade pølser på bagepapir ved 175 grader i 15 minutter.
Tag dem ud, og afkøl dem let, inden de skæres i ca. 1 cm brede skiver.
Skiverne bages på bagepapir i yderligere 10 minutter.
Afkøl biscotti’erne på en bagerist og opbevar dem i en tætsluttende beholder.
Ingredienser
175 g sigtet speltmel
50 g groft kokosmel
175 g sukker
50 g kokossukker
25 g kakaopulver
1 tsk. ingefærpulver
½ tsk. bagepulver
2 æg
1 æggeblomme
175 g hele mandler
1 citron, revet skal og saft.
Fremgangsmåde
Mel, sukker, kokossukker, kakao, ingefær og bagepulver blandes godt.
De øvrige ingredienser blandes i og æltes sammen med hænderne til en ensartet dej.
Del dejen i to stykker og rul dem til pølser, ca. 20 cm lange, brug evt. en lille smule mel til at rulle i.
Læg dem over på bagepladen med bagepapir på, og tryk dem flade med fingrene.
Bag de flade pølser på bagepapir ved 175 grader i 15 minutter.
Tag dem ud, og afkøl dem let, inden de skæres i ca. 1 cm brede skiver.
Skiverne bages på bagepapir i yderligere 10 minutter.
Afkøl biscotti’erne på en bagerist og opbevar dem i en tætsluttende beholder.
Lignende opskrifter
Gløgg a la Umahro
Mandel-hassel-kakao-dadel-appelsinkage
Julekage
Juleboller
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier