Coconut collection in Bounty heaven

Brød & Bagværk
Serveringer: 30

Ingredienser

1 dåse økologisk kokosmælk (400 ml) (fuldfed)
50 g flormelis eller økologisk kokossukker
25 g økologisk kokosfibermel
200 g økologisk groft kokosmel
250-300 g mørk god økologisk chokolade
2 tsk. økologisk rålakridspulver
20 g hakket økologisk gojibær (kan udelades)
Økologisk ananaskrymmel

Fremgangsmåde

Ryst kokosmælken, åbn den og hæld den i en skål, rør flormelis, kokosfibermel og groft kokosmel i.
Del massen i to, rør rålakridspulver og hakkede gojibær i den ene halvdel.
Form massen til små barer eller kugler.
Stil dem på køl et par timer.
Smelt chokoladen i vandbad.
Vend barerne/kuglerne i chokoladen vha. et par gafler sæt dem på en bakke dækket med madpapir og drys med kokosmel, ananaskrymmel eller netop den pynt du ønsker.
Sæt dem tilbage på køl og nyd dem i fulde drag, når de er kølet helt af. 

Lignende opskrifter