Choko-nødde-cookies

Brød & Bagværk
Serveringer: 10

Ingredienser

125 g blødt smør eller kokosolie
225 g rørsukker
150 g Nocciolata, Choko-nøddecreme, Rigoni
1 æg
225 g mel, f.eks. sigtet speltmel
1½ tsk. bagepulver
50 g mørk chokolade, groft hakket
50 g hasselnødder, evt. ristede

Fremgangsmåde

Pisk smør og sukker luftigt med en elpisker eller i en røremaskine.
Tilsæt nocciolata og æg og pisk til massen er samlet.
Bland mel og bagepulver og rør melblandingen i smørret. Vend til sidst chokolade og hakkede hasselnødder i.
Tril dejen til 10-12 kugler.
Læg dem på bagepapir, med god afstand, og tryk dem lidt flade med tre fingre.
Bag dem ved 175oC i 10-14 minutter.
Lad dem køle af.
Kagerne kan holde sig i 3-4 dage.

Lignende opskrifter