Choko-kokos-brud med tørret frugt og bær

Brød & Bagværk
Serveringer: 30

Ingredienser

50 g ristede saltede macademia nødder
40 g gojibær
20 g frysetørret granatæble
200 g mørk chokolade min .70 %
4 spsk. kokosolie
50 g groft kokosmel 
½ tsk. vaniljepulver
3 riskiks
1 håndfuld kokoschips
1 spsk. rålakridspulver

Fremgangsmåde

Hak nødderne groft. Smelt chokoladen med kokosolien over vandbad.
Knus riskiks og bland dem med groft hakkede nødder, gojibær, kokosmel og vaniljepulver.
Vend den smeltede chokolade i blandingen og kom massen i et fad beklædt med bagepapir.
Drys halvdelen af ’bruddet’ med kokoschips og resten med rålakridspulver.
Tryk massen let i fadet og stil i køleskabet min. 1 time.
Skær/bræk choko-knasen i ukurante stykker og servér dem kolde.  

Lignende opskrifter