Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Vegansk ret med tofu og kikærter
Frokost & Aftensmad
30 min
Serveringer: 4
Ingredienser
Fremgangsmåde
1 løg
1 spsk Urtekram olivenolie
½ dåse Urtekram kikærter
1 pakke Urtekram tofu
2 tsk Urtekram karry
Lidt salt
Røde eller sorte ris til servering
Skær løgene i strimler og steg i olivenolie ved medium varme.
Hæld væsken fra kikærterne, og kom kikærterne på stegepanden.
Skær tofuen i tern og kom dem på panden.
Drys med karry og salt.
Steg indtil tofuen bliver varm.
Servér med røde eller sorte ris.
Ingredienser
1 løg
1 spsk Urtekram olivenolie
½ dåse Urtekram kikærter
1 pakke Urtekram tofu
2 tsk Urtekram karry
Lidt salt
Røde eller sorte ris til servering
Fremgangsmåde
Skær løgene i strimler og steg i olivenolie ved medium varme.
Hæld væsken fra kikærterne, og kom kikærterne på stegepanden.
Skær tofuen i tern og kom dem på panden.
Drys med karry og salt.
Steg indtil tofuen bliver varm.
Servér med røde eller sorte ris.
Lignende produkter
Gurkemeje
25 g
Kikærter
400 g
Karry, mild
25 g
Olivenolie ekstra jomfru
1000 ml
Lignende opskrifter
Sprød tofu i rød karry med risnudler
Pizza med rødbede og rosenkål
Tofusalat med sød kartoffel og tahindressing
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent