Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Frokost & aftensmad
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Tofusalat med sød kartoffel og tahindressing
Hovedret
30 min
Serveringer: 4
Smagfuld salat med tofu, sød kartoffel og cremet tahindressing.
Af
Maja Warodell
Ingredienser
Fremgangsmåde
2 mellemstore søde kartofler
150 gram grønkål
150 gram sprød grøn salat, fx romain
2 avocadoer
Et bund radiser
2x125 gram tofu
2 spsk olivenolie
2 spsk Tamari
1 tsk sriracha
DRESSING
2 spsk tahini
1 fed hvidløg
1 spsk citronsaft
2 spsk vand
1 tsk agavesirup
0,5 tsk salt
Sort peber efter smag
Indstil ovnen til 225 grader.
Rens og skær søde kartoffel i terninger. Bag dem i ovnen i cirka 15 minutter, indtil de er bløde.
Skær tofu i tern og opvarm olien i en stegepande. Stegt tofuen sprød og tilsæt derefter tamari og sriracha.
Del grønkål og salat i mindre stykker. Skær avokado og radiser i skiver.
Dressing
Rør tahin i vandet og tilsæt derefter citron, presset hvidløg og agavesirup. Krydre med salt og peber.
Anret din salat i en dyb skål.
Ingredienser
2 mellemstore søde kartofler
150 gram grønkål
150 gram sprød grøn salat, fx romain
2 avocadoer
Et bund radiser
2x125 gram tofu
2 spsk olivenolie
2 spsk Tamari
1 tsk sriracha
DRESSING
2 spsk tahini
1 fed hvidløg
1 spsk citronsaft
2 spsk vand
1 tsk agavesirup
0,5 tsk salt
Sort peber efter smag
Fremgangsmåde
Indstil ovnen til 225 grader.
Rens og skær søde kartoffel i terninger. Bag dem i ovnen i cirka 15 minutter, indtil de er bløde.
Skær tofu i tern og opvarm olien i en stegepande. Stegt tofuen sprød og tilsæt derefter tamari og sriracha.
Del grønkål og salat i mindre stykker. Skær avokado og radiser i skiver.
Dressing
Rør tahin i vandet og tilsæt derefter citron, presset hvidløg og agavesirup. Krydre med salt og peber.
Anret din salat i en dyb skål.
Lignende opskrifter
Sprød tofu i rød karry med risnudler
Pizza med rødbede og rosenkål
Fyldte søde kartofler med krydret kikærter og guacamole
Grillet tofu med urter
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent