Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Superfood macarons
Brød & Bagværk
Serveringer: 20
Ingredienser
Fremgangsmåde
75 g æggehvider
1 knsp. salt
50 g rørsukker
100 g mandelmel
150 g flormelis
1 tsk. superfood (eks. matcha, tranebær, havtorn)
Fyld til macarons
Matcha macarons
200 g flødeost neutral
4 spsk. flormelis
1 tsk. matcha pulver
Hakket mynte
Limeskal
2 spsk. hakkede pistacienødder
Tranebær macarons
200 g flødeost neutral
4 spsk. flormelis
2 spsk. hindbær marmelade
1 tsk. tranebær pulver
Havtorn macarons
200 g flødeost neutral
4 spsk. flormelis
2 spsk. abrikos marmelade
1 tsk. havtorn pulver
Pisk æggehviderne stive.
Tilsæt salt og sukker lidt ad gangen.
Sigt mandelmel, superfood pulver og flormelis ned i skålen og vend det sammen med marengsmassen.
Du må ikke røre i massen, den skal vendes stille og roligt sammen.
Kom massen på en sprøjtepose og kom en glat tyl i.
Sprøjt 40 små og lige store runde cirkler ud på bagepapir.
Slå bagepladen ned i bordet, så eventuelle luftbobler fjernes.
Hvis de stadig har en lille top midt på, kan du fugte din finger med lidt vand og glatte dem ud.
Lad dem stå og ”tørre” i 30-45 minutter.
Dette gør at de får ”fødder” og rejser sig, når de kommer ind i ovnen.
Tænd ovnen på 140 grader varmluft og bag macarons i 14-16 minutter.
Rør fyldet sammen til en lufttig masse, fyld det på en sprøjtepose og sæt den på køl.
Når macaronsskallerne er færdigbagte sættes de til afkøling på en rist.
Når skallerne er helt afkølede samles de med den kolde creme.
Kom en lille klat på bunden og pres toppen nedover.
Ingredienser
75 g æggehvider
1 knsp. salt
50 g rørsukker
100 g mandelmel
150 g flormelis
1 tsk. superfood (eks. matcha, tranebær, havtorn)
Fyld til macarons
Matcha macarons
200 g flødeost neutral
4 spsk. flormelis
1 tsk. matcha pulver
Hakket mynte
Limeskal
2 spsk. hakkede pistacienødder
Tranebær macarons
200 g flødeost neutral
4 spsk. flormelis
2 spsk. hindbær marmelade
1 tsk. tranebær pulver
Havtorn macarons
200 g flødeost neutral
4 spsk. flormelis
2 spsk. abrikos marmelade
1 tsk. havtorn pulver
Fremgangsmåde
Pisk æggehviderne stive.
Tilsæt salt og sukker lidt ad gangen.
Sigt mandelmel, superfood pulver og flormelis ned i skålen og vend det sammen med marengsmassen.
Du må ikke røre i massen, den skal vendes stille og roligt sammen.
Kom massen på en sprøjtepose og kom en glat tyl i.
Sprøjt 40 små og lige store runde cirkler ud på bagepapir.
Slå bagepladen ned i bordet, så eventuelle luftbobler fjernes.
Hvis de stadig har en lille top midt på, kan du fugte din finger med lidt vand og glatte dem ud.
Lad dem stå og ”tørre” i 30-45 minutter.
Dette gør at de får ”fødder” og rejser sig, når de kommer ind i ovnen.
Tænd ovnen på 140 grader varmluft og bag macarons i 14-16 minutter.
Rør fyldet sammen til en lufttig masse, fyld det på en sprøjtepose og sæt den på køl.
Når macaronsskallerne er færdigbagte sættes de til afkøling på en rist.
Når skallerne er helt afkølede samles de med den kolde creme.
Kom en lille klat på bunden og pres toppen nedover.
Lignende opskrifter
Gulerodsbrød med kerner og dadler
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Brunkager med rødbedeglasur
Blåbærmuffins
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier