Produkter
Opskrifter
PRODUKTER
Produkter
Krydderier
Olie & eddike
Mysli & flakes
Tørrede frugter & mos
Bælgfrugter & konserves
Vegetarisk
Frost
Nøddesmør & smørbart
Glutenfri
Nødder & snacks
Bagning
Bønner, frø & linser
Ris, gryn & pasta
Drikkevarer
Brød & kiks
Garniture, dressing & bouillon
Foodservice
OPSKRIFTER
Alle opskrifter
Morgenmad & Brunch
Hovedretter
Veganske opskrifter
SKØNHED
Oplev Urtekram Beauty
BÆREDYGTIGHED
Grøn mad
Ansvarsfuld indkøb
Genvejen til det gode valg
OM OS
Om os
FAQ
Urtekram 50 år
Vores mærkninger
Kontakt
Cookies og GDPR
DK
SE
DK
FI
EN
DE
Speltmyslibarer
Brød & Bagværk
Serveringer: 12
Ingredienser
Fremgangsmåde
200 g økologiske femkornsflager eller trekornsflager
75 g grofthakket økologiske hasselnødder eller mandler
1 tsk. økologisk vaniljepulver
50 g økologisk tørrede tranebær, morbær, æbletern og/eller mørk chokolade
25 g økologisk speltpops
5 spsk. økologisk peanutbutter crunchy
4 spsk. økologisk honing
Rist flager og nødder let på en tør pande tilsæt.
Tilsæt peanutbutter og honning, og lade det smelte, kom vaniljepulver og evt. andet krydderi på.
Hæld blandingen i en skål og lad det køle lidt af. Tilsæt speltpops, tørret frugt og evt. chokolade.
Tryk massen godt ned i en bøtte/form (20x20 cm) beklædt med bagepapir.
Lad massen sætte sig 6-8 timer ved stuetemperatur.
Skær myslibarer ud i de ønskede størrelser.
Nyd hver mundfuld med det samme eller opbevar dem som små skatte i en tætsluttet dåse.
Ingredienser
200 g økologiske femkornsflager eller trekornsflager
75 g grofthakket økologiske hasselnødder eller mandler
1 tsk. økologisk vaniljepulver
50 g økologisk tørrede tranebær, morbær, æbletern og/eller mørk chokolade
25 g økologisk speltpops
5 spsk. økologisk peanutbutter crunchy
4 spsk. økologisk honing
Fremgangsmåde
Rist flager og nødder let på en tør pande tilsæt.
Tilsæt peanutbutter og honning, og lade det smelte, kom vaniljepulver og evt. andet krydderi på.
Hæld blandingen i en skål og lad det køle lidt af. Tilsæt speltpops, tørret frugt og evt. chokolade.
Tryk massen godt ned i en bøtte/form (20x20 cm) beklædt med bagepapir.
Lad massen sætte sig 6-8 timer ved stuetemperatur.
Skær myslibarer ud i de ønskede størrelser.
Nyd hver mundfuld med det samme eller opbevar dem som små skatte i en tætsluttet dåse.
Lignende opskrifter
Gulerodsbrød med kerner og dadler
Veganske kanelsnegle med chokolade- og pekanglasur
Brunkager med rødbedeglasur
Blåbærmuffins
Vis flere opskrifter
Hvad leder du efter?
Produkter (
)
Opskrifter (
)
Indhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent