Speltmyslibarer

Brød & Bagværk
Serveringer: 12

Ingredienser

200 g økologiske femkornsflager eller trekornsflager
75 g grofthakket økologiske hasselnødder eller mandler
1 tsk. økologisk vaniljepulver
50 g økologisk tørrede tranebær, morbær, æbletern og/eller mørk chokolade
25 g økologisk speltpops
5 spsk. økologisk peanutbutter crunchy
4 spsk. økologisk honing

Fremgangsmåde

Rist flager og nødder let på en tør pande tilsæt.
Tilsæt peanutbutter og honning, og lade det smelte, kom vaniljepulver og evt. andet krydderi på.
Hæld blandingen i en skål og lad det køle lidt af. Tilsæt speltpops, tørret frugt og evt. chokolade.
Tryk massen godt ned i en bøtte/form (20x20 cm) beklædt med bagepapir.
Lad massen sætte sig 6-8 timer ved stuetemperatur.
Skær myslibarer ud i de ønskede størrelser.
Nyd hver mundfuld med det samme eller opbevar dem som små skatte i en tætsluttet dåse. 

Lignende opskrifter